Sestava 5. kola OP

0

Mnoho zajímavých okamžiků nám přinesl uplynulý týden na fotbalových trávnících. Řádění Tomáše Mašanského v českobrodském dresu, hattricky Martina Snížka a Štěpána Růžičky, vydolované body Jevan v Jestřábce, odpoutání se Nučic z posledního fleku po nečekané výhře v Zásmukách nebo ostrá bitva v Libodřicích... Od většiny týmů jsem dostal tipy na hráče do sestavy kola, ale jako redaktor - elév jsem "prošvihl" termín vydání. Tím také nemůžete hlasovat o hráče celého kola. Ale protože vás nechci ochudit o sestavu, čtěte dále. A příště - bude to lepší a včas.

Do branky jsme dostali dva tipy na strážce a nakonec jsme upřednostnili Denise Jeřábka (Ratboř), který zabránil několika šancím soupeře a přestože jeho tým nehrál skvěle, tak i díky němu uhájili výhru. Ve pouze tříčlenné obraně by se objevil David Kubánek (Krakovany). Přestože v Č. Brodě inkasovali sedmičku, tak David to nevzdával a stále se snažil o co nejlepší hru. Jevanský Radek Krejčík byl pevným pilířem obrany a důležitým vkladem přispěl k nule a tak i k výhře svého týmu. A třetím členem obrany je Adam Čapek (Zásmuky), který se snažil, ale ani tak porážku neodvrátil.

V záložní řadě by mohl nastoupit Ladislav Líbal (Třebovle), který vystřídal zraněného spoluhráče a dvěma góly držel naděje svého týmu. Přesné přihrávky rozdával a dirigoval hru směrem dopředu středopolař Peček Michal Modrovič. Podobným způsobem si počínal i libodřický motor Petr Heverle. Hrající trenér Kouřimi Martin Snížek zatížil konto soupeře třemi trefami a do sestavy patří také.

V útočné vozbě sestavy pátého kola Postřižínského přeboru okresu Kolín jsou samí snajpři: dvougólový Tomáš Proskočil (Plaňany), tříbrankový Štěpán Růžička (Pečky) a se šesti zásahy Tomáš Mašanský (Č. Brod).

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou