Za cenu vděčím celému týmu - říká Jakub Šámal hráč 18. kola III. Třídy skupiny A

0

Druhým hráčem kola se stal Jakub Šámal z Tochovic. Mladý záložník, který se vyznačuje spíše bojovností a brankovými přihrávkami než góly. Jakub nám v rozhovoru prozradil, co rozhodlo poslední ligový zápas jeho týmu. Pověděl nám něco o svých plánech do budoucna a mnoho dalšího.

Na úvod se vrátíme k zápasu, který ti přinesl ocenění Hráč Kola. V zápase jste prohráli. Co podle tebe toto utkání rozhodlo?

            Domácí Kovohutě byly favorité duelu. Jejich kvalitě odpovídá i postavení v tabulce. Vedli jsme 1:0 po rychlém gólu. Bohužel domácí stihli do poločasu vyrovnat. Jejich gól podle mého názoru padl z ofsajdového postavení. Pomezní rozhodčí praporek nezvedl buď z důvodu, že ofsajd neviděl nebo nechtěl vidět. Z Tochovic s námi nepřijel nikdo, kdo by zápas mávnul, a proto pomezní rozhodčí byl z řad Kovohutí. Těžko říci zda tento gól utkání ovlivnil či nikoliv, ale kdybychom vedli o poločase 1:0, mohlo utkání dopadnout třeba jinak. Dále bych řekl, že rozhodlo to, že domácí hráli velmi dobře a drželi převážně míč. Ve druhém poločase nám došli síly, protože bez balónu toho naběháte daleko víc.

 

Byla to vaše první jarní prohra, ale do té doby jste čtyřikrát zvítězili. Jaká atmosféra v týmu panuje?

Atmosféra v týmu panuje velmi dobrá. Do zápasu jsme šli s tím, že 1 bod by nám stačil. Především šlo o to se nezranit a být fit pro další důležitější zápasy co budeme hrát.

 

Za co myslíš, že sis nominaci do sestavy kola zasloužil?

            Především za svou bojovnou hru, bránění a dopředu jsem se taky snažil hrát. Navíc jsem byl u jediného gólu, co jsme vstřelili. Vystřelil jsem z hranice velkého vápna a brankář Kovohutí před sebe jen míč vyrazil a náš hráč zamířil pohodlně do odkryté branky.

 

Co na své ocenění říkáš a kdy ses o výhře dozvěděl?

            Ocenění si velmi vážím. Hlavně bych chtěl poděkovat celému týmu, který celý zápas bojoval. Bez něho bych žádného ocenění nedosáhl. O ocenění jsem se dozvěděl od spoluhráče, který mi poslal sms a email zhruba před dvěma dny.

 

Jaké cíle si v průběhu sezóny ještě dáváš?

            Nevím, zda si kladu nějaké vyšší cíle, protože pracuju na směny a často mi vychází práce i na víkendy, kdy se zápasy hrají. Navíc jsem si byl zahrát fotbal v hale a dostal jsem se do nepříjemného střetu koleno na koleno. Tento střed zapříčinil, že dnes jsem rád, že chodím.

 

Sleduješ ty nebo spoluhráči v týmu portál fotbalunas.cz?

           Abych řekl pravdu, do nedávna jsem nevěděl, že nějaký takový portál existuje. Zda portál sledují ostatní hráči z týmu nevím. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou