IV.třída - Holicko – Hráčem kola se stává…

0

Po prvním jarním kole stále nejlepší střelec. Mužem dvanáctého kola IV. třídy Holicko se stal Lukáš Kučera. Není divu, že hráčem tohoto kola se stal nejlepší střelec této soutěže, který zaznamenal v prvním jarním zápase dvě vstřelené branky a tak se třináci brankami drží stále první příčku střelců této soutěže.

 

Jméno: Lukáš Kučera

Věk: 22
Výška: 188 cm
Pozice: útok
Oblíbený hráč: CR7
Pravák/levák: obounohý, ale raději kopu pravou

 

Lukáši, hned v prvním zápase jste vstřelil 2 branky, ale přesto jste tento zápas prohráli s týmem ze dna tabulky 3:4. Jak je to možné?

Byl to první zápas po přestávce, chybělo nám dost hráčů ze základní sestavy a bohužel jsem neproměnil několik vyložených šancí, které jsem měl. Soupeř hodně omladil tým a bylo to znát.

 

Kdy a kde jste začínal s fotbalem?

S fotbalem jsem začal v Dašicích, kde jsem od žáčků krom dvou sezón až doposud.

 

Kolika kluby jste v kariéře již prošel? A na který nejraději vzpomínáte?

V dorostu jsem hrál také za Sokol Bořice a TJ Sokol Moravany, ale nelepší to je stejně v Dašicích.

 

Jako útočník máte v popisu práce dávat branky. Jakého maxima v počtu vstřelených gólů jste dosáhl za jednu sezonu a v jediném zápase?

Nejvíce jsem dosáhl zatím na 17 gólů v loňské sezóně, ale tento můj dosavadní rekord bych chtěl v této sezóně překonat, což by se mi mohlo podařit, protože teď už jich mám třináct a pokud forma vydrží, tak si myslím, že to letos zvládnu. Je velmi zajímavé, že právě maximum gólů v jednom zápase jsem zaznamenal se stejným soupeřem, který nás porazil v prvním zápase jarní části. Bylo to 5 gólů proti Sokolu Býšť v loňské sezóně.

 

Zatím držíte první příčku střelců. Myslíte, že i na konci sezóny bude vaše jméno stále na prvním místě?

Budu se snažit, aby to tak platilo do konce sezóny, pokud nepřijde nějaké zranění, tak by to mohlo vyjít, mohl jsem mít na čele větší náskok, ale bohužel chybou administrativy mě byly ubrány 2 góly.

 

Slyšel jste o novém portálu fotbalunas.cz?

Ano o novém portálu jsem slyšel, určitě je to dobrá věc, že si člověk může přečíst něco i o nižších soutěžích.

 

Co vás na fotbale baví nejvíc?

Tak samozřejmě že střílení gólů, ale taky že se člověk odreaguje, protože v nižších soutěžích jde především o zábavu.

 

 

 

 Daniel Teplý


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou