FOTO: Příprava na ostří nože

0

Ve třetím přípravném utkání frýdečtí odehráli opět v areálu Vista, kde tentokráte poměřili síly s Vítkovicemi, které hrají Divizi F, kde se nacházejí na 10. místě. Frýdek je zatím v přípravě s bilancí dvou porážek, kde podlehl nejprve Hlubině a následně polské rezervě Gorníku Zabrze.

První poločas: Dvě penalty a skvělý Přibyl

V první půli se hra přelévala ze strany na stranu, na míči se víceméně drželi frýdečtí, kteří mohli více kombinovat a přenášet hru po křídlech, kde se skvělým pohybem prezentoval křídelní záložník Kim, naopak vítkovičtí vsázeli na rychlé protiútoky, ze kterých si ale větší příležitost nevytvoříli a když se do nějáké dostali, tak se mohl předvést brankář hostů Přibyl, který byl v zápase velmi jistý. Ve 37. minutě zahrál rukou ve vlastním vápně domácí hráč, rozhodčí chvíli otálel, ale nařídil pokutový kop, kterým Hykel nepohrdl a přestože si brankář Pavlík na míč sáhl, tak jej nebyl schopný vyrazit s takovou intenzitou, aby neskončil v bráně - 0:1. Ta samá příležitost se poté naskytla i domácím, když po faulu opět nařídil rozhodčí penaltu, tak mohli prakticky brzy vyrovnat, ale to by musel hráč domácích se svou šáncí jinak naložit, jeho pokus o srovnání brankář Přibyl vychytal, jak se říká "penalta se dá jen špatně kopnout". Poločas skončil ve prospěch Frýdku, po zápase s Hlubinou, měli znova frýdečtí zápas ve svých rukou.

 

Sestava Frýdku       Sestava Vítkovic

Přibyl                            Pavlík

Coufal                           Burgo (70. Kantor)

Míček                          Tamajka

Massaniec                 Kostelanský (60. Novák)

Zupko                            Gaži (Matejov)

Andrijak                        Palej

Kim                              Zogata (60. Valík)

Lee                              Chylek (80. Mlečko)

Obuch                   Lateef Olawunmi (75. Jurásek)

Imider                         Richtár (70. Fula)

Hykel                         Nieslanik (80. Sýkora)

 

2. Poločas: Perfektní standartka

Ve druhé půli pokračoval skvělý výkon brankáře Přibyla, který hned ze začátku poločasu vytěsnil nebezpečnou ránu domácích. Na to, že šlo o přípravné utkání, tak v některých fázích byly některé situace až moc vyhrocené. Po faulu na hostujícího hráče mohl v 50. minutě zahrávat standartní situaci Gorčica, který našel skvěle postaveného Janjuše na zadní tyči, který už jen doklepával do brány - 0:2. Další velkou šancí se prezentoval křídelní hráč Frýdku a to korejec Kim, který orazítkoval vzdálenější tyč. Domácím se bohužel nějak zareagovat nepovedlo a tudíž si Frýdek s trenérem Pištěkem mohl připsat první výhru v přípravě.

 

Sestava Frýdku pro 2. poločas

Přibyl

Velner

Zupko

Neumann

Kim

Janjuš

Lee

Jedlička

Imider

Bialek

Gorčica

 

Hodnocení Trenéra Frýdku: Robert Pištěk - "Dnes musím kluky pochválit bez rozdílu. Velmi slušným výkonem se prezentovali i všíchni čtyři dorostenci. Je na čem stavět. Teď nás čeká největší prověrka přípravy a to rezerva Sigmy Olomouc."

 

Hodnocení Trenéra Vítkovic: Martin Štverka - "Zápas jsme výsledkově nezvládli, ale herně a běžecky to už bylo lepší. I organizace hry byla v pořádku, když vezmu v potaz, že máme spoustu nových hráčů. Je však škoda, že aspoň jeden gól jsme nedali."

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou