FOTO: Další skalp rezervy Baníku

0

Rezerva Baníku tentokráte narazila na druholigový celek Liptovský Mikuláš. I druhý přípravný zápas vyšel banikovcům skvěle!

V první půli velmi aktivní Baník, který se tlačil do zakončení, ale na gól se čekalo docela dlouho. Ten padl po víc jak půl hodině hry, když se ve 33. minutě po chybě obrany slovenského celku prosadil Ondřej Chvěja. Další branky první poločas nepřinesl, přestože příležitostí ke skórování bylo dost.

 

Ve druhé půli už přeci jen byl fotbal více záživnější, v 67 minutě se po standartní situaci prosadil Temel a zvýšil na 2:0. Jen o pět minut později už udeřil i soupeř, když se prosadil Kuchárik. Baníku se hned po chvíli v 76. minutě podařilo opět odskočit o dva góly, když se prosadil Bitta. Snížit se povedlo ještě v 81. minutě Appiahovi, ale to bylo už vše. Baník vyhrál i svůj druhý přípravný zápas.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou