FOTO: Penalta Bohunic na dominantní Vysočinu nestačila

0

V přípravném procesu jsou i Bohunice, ty se v rámci přípravy utkaly proti druholigovému celku FC Vysočina Jihlava. 

Vysočina byla prakticky po celé utkání dominantním celkem s výrazným držením míče. A obléhání bohunického vápna vedlo k šancím a též ke vstřeleným brankám. O tu první se v 19. minutě postaral Tureček, jenž na dvakrát dorazil míč do sítě po závaru po rohovém kopu, který zahrával Šancl – 1:0. O deset minut později po pravém křídle pronikl do vápna Ogiomade, který předložil zpětnou přihrávku na penaltu skórujícímu Lackovi – 2:0.

 

Na 3:0 zvýšil poměrně krátce po nástupu do druhé půle Matyáš Miška. V 65. minutě Bohunicím vyšlo zahrání rohového kopu, po němž se ve velké šanci zjevil jeden z hostujících útočníků. Tonbulovi nezbylo nic jiného, než jej v pokutovém území faulovat. Penaltu bezpečně proměnil Kokorský – 3:1. Snížení jihlavské nakoplo k větší ofenzivní aktivitě, které vedlo k dalším dvěma krásným brankám v síti Tatranu. V 71. minutě směrem k hostující brance vyrazil stoper Vedral, který se nerozpakoval a z 20 metrů napálil míč levačkou k pravé tyči, od níž se odrazil do levé tyče a od té do sítě – 4:1. Poslední branka padla po průniku Křehlíka po pravém křídle, jeho centru na zadní tyč na Fraňka, který ve vápně našel Mišku. Ten v rohu vápna kulatý nesmysl zakroutil krásně do zadní šibenice – 5:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou