FOTO: Otočka Ocelářů proti druholigovému Prostějovu

0

Povedený vstup druholigového Prostějovu do úvodní půle utkání proti třineckým Ocelářům, které trápila koncovka.

První poločas - Malá přesnost a míč na čáře 

Prostějovu se povedl vstup do utkání – Látalovu ránu z úhlu po Mrózek ještě vyrazil, ale vzápětí proti hlavičce nepokrytého Malce po rohu Bartolomeua už byl bezmocný – 1:0. Další příležitost měl o několik minut později Slaměna, ale po spolupráci s Malcem přestřelil bránu. Mrózek si připsal ještě jeden úspěšný zákrok, když vyrazil na roh střelu Zapletala. Třinečtí fotbalisté měli v prvním poločase herně mírně navrch, avšak jejich akcím zpočátku scházela větší přesnost.

Po půlhodině hry se hosté prokombinovali až k Bolfově centru a Szewieczkově střele, kterou domácí zadáci vykopli z brankové čáry. Další šanci na vyrovnání měl kapitán Holík, po centru Ciencialy na první tyč vypálil, ale na brankáře si nepřišel. Neuspěl ani Machuča, jeho střela z přímého kopu po faulu na Szewieczka skončila těsně mimo.

 

Druhý poločas - Otočení v poslední desetiminutovce

Druhý poločas zcela ovládli třinečtí fotbalisté. Prostějov zahrozil v závěru po rohovém kopu, kdy míč skončil na břevně, jinak s výjimkou závěrečných okamžiků utkání čelil třineckému tlaku. Dva nedovolené zákroky na Omastu v pokutovém území Hanáci ještě ustáli, ale po hodině hry už kapitulovali. Holíkův první centr gólman vyboxoval, ale vzápětí třinecký kapitán poslal míč na bránu podruhé a bylo vyrovnáno – 1:1.

Chvíli nato Holík posadil míč na hlavu Dediče, kterému zkazil radost brankář. Zanedlouho jej po průniku Konečného zastoupil na brankové čáře jeden ze zadáků. Třinečtí utočili dál, po souhře Holíka s Ciencialou mohl skórovat Konečný a pak Vlachovského centr poslal hlavou těsně vedle brány Holík. Deset minut před koncem domácí zastavili nedovoleně Konečného. Z následného trestného kopu pálil Holík do tyče a pohotový Zinhasović hlavou doklepl míč do sítě – 1:2.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou