FOTO: Parádní výkon Hlubiny, Prajzáci si odvezli remízu

0

Hlučín v dalším zápase na Bazalech přivítal Hlubinu. Hlubina předvádí v přípravě skvělé výkony, což potvrdila i v tomto zápase, kde proti třetiligovému Hlučínu byl tým trenéra Skotnici vyrovnaným soupeřem.

První poločas 

Vstup do zápasu vyšel skvěle hostům z Hlubiny, kteří byli aktivní, dobře dostupovali a neumožňovali v prvních patnácti minutách Hlučínu žádné založení akce. Hosté se prezentovali vážně výbornou hrou, ze které plynuly také šance, se kterými si brankář Svrčina poradil. Hlubinští se dostávali do dalších zakončení, přibývali i standartní situace, ze kterých sice gól nepřišel, ale z jedné šancí se uvnitř vápna ve 30. minutě uvolnil Badalyan a otevřel skóre pro hosty - 0:1. Vedení hostům moc dlouho nevydrželo, o čtyři minuty později po krásné kombinaci po křídle jeden z útočníků předložil míč před poloprázdnou bránu, kde se ocitl Smékal a ten si už se svou šancí uměl poradit a vyrovnal na 1:1. Tímto skóre skončil i první poločas, přestože hosté měli ze hry více a mohli vést o několik branek, ale skvělé zákroky Svrčiny všechnu snahu hlubinských znemožnili.  

Sestava FC Hlučín pro 1. Poločas:

Švrčina - Moučka, Remiáš, Hasala, Kolaska - Praus, Mládek - Zajíček, Buchvaldek, Kania - Smékal.

 

Druhý poločas

Ve druhé půli se hra více vyrovnala vinou změn, které udělal hlavně Hlučín. Občas obě strany zlobila kombinační hra, ze které plynuly na obou stranách rychlé protiútoky. Hlučín po jedné z šancí mohl jít do vedení, ale výborný zákrok předvedl druhý brankář hostů. Domácí se dostávali více do hry, čímž také přibývaly standartní situace, ze kterých se ale prajzákům nepodařilo skórovat a tudíž remizový stav nadále držel. Tento stav nakonec vydržel až do konce zápasu a hlavně pro Hlubinu to byl skvělý výsledek s tým z MSFL.

Výborný výkon na straně domácích předvedl jak brankář Švrčina, tak obránce Jiří Remiáš. Vinou zranění musel z utkání odstoupit Marek Šindler. 

Sestava FC Hlučín pro 2. Poločas:

Jan Remiáš - Kolaska, Jiří Remiáš, Holzer, Rončka - Kovala, Cabadaj - Zajíček, Levčík, Moučka - Šindler

 

Hodnocení trenéra domácích

Trenér FC Hlučín Jan Woznica -"Sobotním zápasem jsme skončili blok, kdy všichni dostávali plus mínus stejnou minutáž a kdy jsme hráče různě zkoušeli. Někdo šanci využil víc někdo méně, tento týden kádr zúžíme a budeme se připravovat na start jara. Samotný zápas nám nevyšel podle představ. Mrzí mě, že jsme si nezachovali stejný herní standard jako s Opavou. Působili jsme těžce a bez energie, na některých byl středeční zápas hodně vidět. Ale jak jsem řekl, skončila doba zkoušení, teď už je potřeba šlápnout pořádně na plyn, ať jsme na jaro nachystáni a jdeme tabulkou vzhůru. Následující tři zápasy čekáme jiné výkony a při nichž se bude krystalizovat sestava na první utkání." 

 

Hodnocení trenéra hostů

Trenér Zdeněk Skotnica - "Musím dnes smeknout před mými hráči. Plnili zodpovědně veškeré pokyny které jsme si řekli a dokázali si, že se dá hrát i s týmy z popředí 3. ligy!"

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou