HVĚZDY V PRALESE: Tenhle tým nemá v A třídě co dělat, říká kouč týmu, kterému dal Pavel Fořt čtyři góly

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo v minulém kole?

Bývalý hráč Plzně či Slavie PAVEL FOŘT hraje za Křimice v I.A třídě Plzeňského kraje. Proti Tlučné nasázel čtyři branky, a to za sebou, připsal si tak čistý hattrick a ještě jeden gól navíc! Jeho tým výhrál 7:0, ze zápasů přinášíme reportáž vč. ohlasů. "Křimice jsou tým, který, v dobrém slova smyslu, nemá v této soutěži co dělat. Chtějí to dotáhnout do divize, my jim přejeme hodně štěstí, ale tohle není “A-třídový” klub," zhodnotil duel domácí asistent trenéra. Křimice jsou zatím druhé, ztrácejí dva body na vedoucí Koloveč.

 

Exbrněnský PAVEL SIMR patří k partě bývalých profíků, kteří hrají za Moravské Knínice. Se 43 góly je nejlepším střelcem okresního přeboru Brno - venkov, naposledy slavil hattrick do sítě Ivančic B.

 

A tři branky vsítil i bývalý hráč Viktorie Plzeň FERENC RÓTH za Železnou Rudu. V ročníku už dal 52 gólů!

 

Po dvou gólech dali Tomáš Čížek (Držkov), Milan Černý (Kosoř) a  Luboš Pecka (Lažiště).

 

A jednou se do sítě soupeře trefili Jan Flachbart (Krchleby), Petr Dolejš (Mirovice),  Tomáš Janíček (Veselá), Jan Rajnoch (Jíloviště), Tomáš Klinka (Cholupice), Lukáš Magera (Sl. Poděbrady), Michal Ordoš (Počenice), Václav Koloušek (Paběnice) a Zdeněk Zlámal (Hodolany).

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou