Tip experta: 20. kolo IV. třídy sk. B, okr. Příbram tipuje Kňovický trenér Miroslav Čermák a favorizuje všechny domácí celky

0

V minulém kole jsem se pokusil natipovat výsledky já sám, ale jako expert soutěže jsem příliš neuspěl a z 5 utkání jsem správně vyhodnostil pouze 2. V tomto kole tedy předám štafetu tipování někomu zkušenějšímu a to na trenéra FC Kňovice, Miroslva Čermáka. Ten samozřejmě věří ve vítězství svých svěřenců v derby proti Dublovickému béčku a stejně tak věří ve výhru všech ostatních  domácích celků. 

 

 

 

SK Obory – Krásná Hora B TIP:1

Obory jsou jasným favoritem,  vedou tabulku o neuvěřitelných 17 bodů a v minulém kole si připsaly výhru v zápase se svým nejbližším sousedem z tabulky – Dublovicemi B(3:0), kterým nedovolily ani jednou skórovat.

 

SK Kamýk B – SK Vysoký Chlumec TIP:1

Pokud je to možné a zápasy se nepřekrývají, tak Kamýk na domácím hřišti často bývá posílen o hráče z A-týmu. Zřejmě tomu tak bude i tento víkend a proto věřím ve výhru domácího celku.

 

Sokol Nečín B – Sokol Nová Ves B TIP:1

Nová Ves se na venkovní zápasy špatně schází a v poslední době ji soupeři přehrávají celkem jasnými výsledky(např. Kňovice 9:2 či Dublovice 7:1), proto věřím v jasnou výhru Nečíně.

 

Sokol Kosova Hora B– Sokol Malá Hraštice B TIP:1

Malá Hraštice se krčí na posledním místě tabulky a z venkovních zápasů si zatím přivezla pouhé tři body, naopak Kosova Hora je druhým nejlepším celkem na domácích trávnících a proto je zde favorit zcela jasný.

 

FC Kňovice – Sokol Dublovice B TIP:1

 

Pro nás nejdůležitější utkání sezóny.V tomto derby musím samozřejmě věřit svému vlastnímu týmu, kádr jsme pro jarní část sezóny slušně posílili a určitě máme na to vyhrát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou