"Hůř jak čtvrtí neskončíme," věří Václav Martinovský

0

Vítězství v anketě o hráče kola rovná se rozhovor pro naše stránky. Tentokrát se záložníkem klubu TJ Seč Václavem Martinovským.

Zdravím Václave, gratuluji k výhře v anketě o nejlepšího hráče kola. Věřil jste ve vítězství? Víte, kdo pro Vás všechno hlasoval?

Už po zápase mi spoluhráči i trenér říkali, že mi dají hlasy, takže jsem to trochu čekal :)

 

 

 

 

A věřil jste ve výhru na půdě vedoucího Hradce B? Seč je sice ve skvělé formě, přesto nebyla favoritem.

Tak samozřejmě jsme všichni věřili, že vyhrajeme, jako před každým zápasem. Tím spíš, že máme za sebou pár dobrých výsledků. Jsme rádi za tři body a hlavně za předvedený výkon. Výsledek mohl být klidně výraznější.

 

Čím si výše zmiňovanou fazónu vysvětlujete?

Hodně nám pomohl první jarní zápas, který jsme těsně vyhráli. Od té doby se naše výkony jen zlepšují. Snažíme se trochu změnit styl hry, chceme hrát bez zbytečných ztrát a chyb, více po zemi. A zatím se to daří.

 

Kam až Seč v tabulce vystoupá?

No já doufám, že ještě o nějaký ten stupínek výš, ale záleží taky na soupeřích před námi, jak budou ztrácet.  Věřím tomu, že hůř jak čtvrtí už neskončíme.

 

V Hradci jste vstřelil dvě branky. Mohl byste je popsat?

První gól byl trochu šťastný. Sbíral jsem na vápně odražený míč a snažil se co nejrychleji vystřelit, a spadlo to o břevno do branky. Druhý už byl ke konci do otevřené obrany soupeře, kdy mi krásně nahrál Ráďa a já už byl sám před brankářem.

 

V čem je na hřišti Vaše největší síla?

Určitě rychlost a schopnost hrát stejně oběma nohama. 

 

Máte v tomto nějaký fotbalový vzor?

Je jich spousta :) Vyloženě jednoho hráče jako vzor nemám.

 

Otázka na závěr – co říkáte na web fotbalunas.cz?

Je to pro mě příjemné překvapení. Skvělý nápad jak trochu zviditelnit nižší soutěže.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou