Rozhovor se čtyřgólovým Martinem Plojharem

0

Největší hvězdou posledního kola byl bezesporu záložník Seče Martin Plojhar, který o vítězství 6:1 nad Mantovem rozhodl čtyřmi góly. Zastínil tak například pět asistencí Radka Tymla a další skvělé výkony. My vám nyní s Martinem přinášíme rozhovor.

Ahoj Martine, v první řadě gratuluji k vítězství. Víš, komu všemu vděčíš za hlasy? Přišlo ti jich opravdu hodně.

Za hlasy bych chtěl poděkovat, moc si toho vážím, je to fajn pocit. :) Kluci a trenér říkali, že mi hlasy dají, ale upřímně jsem nevěřil, že to budu právě já, je tu spousta dobrých kluků.

 

Jak se podle tebe rodila výhra 6:1 nad Mantovem?

Skvělá taktika od trenéra, která byla sice pro nás nová, ale fungovala výborně. Myslím, že jsme ovládli utkání hned od začátku a pak je pro soupeře těžké něco s tím udělat. Navíc se nám hraje dobře, když hned od úvodních minut vedeme. Zapas pak není tak stresující a můžeme si ho pořádně užít. Navíc před domacími fanoušky, kteří jsou skvělí.

 

Po 14 minutách jsi měl na kontě hattrick, další branku jsi přidal po změně stran. Povedlo se ti někdy něco podobného?

Takhle rychle jsem hattrick nikdy nedal, bylo to fakt super, navíc na domácím hřišti. Musím ale poděkovat spoluhráčům za ty akce, které pro mě připravili. Pár hattricků jsem už za svou kariéru dal a vždycky to potěší a motivuje. Ale hlavně, že jsme vyhráli, to je pro mě podstatné. A čtyři góly v zápase se mi, myslím, taky už povedly. :)

 

Radek Tyml se zaskvěl pěti asistencemi. Jak se s ním hraje?

Radek je opravdu skvělý hráč, se kterým je na hřišti výborná spolupráce. Chvilku nám sice trvalo, než jsme se sehráli, ale teď už vše funguje, jak má a je to znát nejen z výsledků, ale i z fungování celého týmu.

  

Jak jste to po utkání oslavili?

Samozřejmě pivem! :) Máme skvělou partu lidí, se kterou si vždy po zápase sedneme a rozebereme ho. Je to opravdu paráda hrát s takovýma skvělýma lidma, vždycky je ohromná zábava.

 

Co pro tebe osobně znamená fotbal? Hraješ ho jen pro žízeň, nebo máš vyšší ambice?

Pro mě je fotbal opravdu srdeční záležitostí. Hraju ho celý život a snažím se mu dávat maximum. Dříve jsem měl i vyšší ambice a spoustu nabidek, ale teď už ho hraju jen pro zábavu a pro tým.

 

Nebýt špatné zimní části, mohli jste pomýšlet na postup. Proč jste tak skvělé výkony nepodávali dříve?

Ta zimní část nás teď opravdu hodně mrzí a ty body nám teď chybí. Je veliká škoda, že se nemůžeme poprat o první příčku. Na začátku sezony jsme neměli tak široký kádr a nebyli jsme ani tak sehraní. Je těžké někde udělat body, když tam jedete v deseti nebo bez brankáře... Ale přes zimu se vše změnilo a je to znát na našich výsledcích.

 

Bude postup cílem pro další sezonu?

Tak určitě! (smích) Pokud udržíme takový tým, jako máme teď, věřím, že postup v příští sezoně je reálný a máme velké šance, že tohoto cíle dosáhneme.

 

Martine, díky za tvůj čas a přeji mnoho dalších gólových radostí do zbytku sezony!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou