Hráčem 23. kola 1.A třídy sk. B se stává Aleš Věčorek

0

Albrechtický Aleš Věčorek vyhrál u fanoušků v hlasování v sestavě kola a stal se hráčem uplynulého 23. kola 1.A třídy skupiny B. Jeho dobrý výkon na hřišti Dolní Datyně kde jeho tým i když prohrál 2:3 tak podal výborný výkon a tomu vyneslo od fanoušků první místo. Za tímto hráčem FK Baník Albrechtice se poté umístil na druhém místě Jiří Huvar z Petřvaldu na Moravě a třetí místo obsadil brušperský Patrik Tomek.

 

 

 

Nejlepší tři hráči 23. kola jsou:

1. Aleš Věčorek - Baník Albrechtice (19% hlasů)

2. Jiří Huvar - Petřvald na Moravě (17% hlasů)

3. Patrik Tomek - Brušperk (15% hlasů)

 

Aleš Věčorek vyhrál hlasování s náskokem dvěma procenty, podařilo se mu získat více hlasů než druhému Jiřímu Huvarovi a třetímu Patriku Tomkovi. Celkově získal stoper a kapitán Baníku Albrechtice 19% hlasů a může se pyšnit titulem hráč 23. kola 1. A třídy skupiny B.

 

Druhé místo obsadil Jiří Huvar z týmu TJ Petřvald na Moravě, který se svým týmem remizoval Čeladné 1:1. Celkově si připsal střelec jediného gólů svého mužstva, kterým zajistil svému týmu bod 17% hlasů. Na třetím místě skončil levý obránce Brušperku Patrik Tomek, který i když se svým týmem prohrál ve Vratimově 3:0, tak podal nejlepší výkon ze svých spoluhráčů. Celkově hráč Brušperku získal 15% hlasů.

 

S vítězem hlasování ve čtvrtek 14. května můžete na našich stránkách očekávat rozhovor.

 

Všem, kteří se hlasování zúčastnili, děkujeme a věříme, že i příště podpoříte svého favorita.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou