Rozhovor s hráčem 21. kola OP Cheb, Milošem Hurajčíkem

0

Miloš Hurajčík, záložník Tří Seker, se podílel jednou brankou na výhře svého mužstva nad Hranicemi (5:4) a získal 50% vašich hlasů. My vám s tímto hráčem přinášíme rozhovor.

 

Jak jste se dostal k fotbalu? 


Od malička jsem byl veden ke sportu. Kromě fotbalu jsem vyzkoušel hokej, tenis, judo, lyže a další. Nakonec jsem se rozhodnul pro fotbal, neboť ho hrál můj otec a spousta mých vrstevníků. Začínal jsem v pěti letech v Mariánskolázeňské Viktorii, kde vždy byly a jsou perfektní podmínky pro mládež. 

Kdo je váš fotbalový vzor? 


Obdivoval jsem několik hráčů, ale vzor jsem nikdy neměl. Snažil jsem se pozorovat a poslouchat své starší a zkušenější spoluhráče. Vždy jsem měl rád sportovce, kteří respektovali druhé. Bohužel čím nižší soutěž hraji, tím více potkávám mladých hráčů bez respektu k soupeřům a fanouškům. Stále věřím, že se toto bude měnit k lepšímu.   

Jak byste popsal branku, kter ou jste proti Hranicím vstřelil? 


Proti Hranicím to byl velmi těžký a vyčerpávající zápas, kde si většina z hráčů sáhla až na dno svých sil. Soupeř byl velmi kvalitní s řadou šikovných, mladých fotbalistů, kterým však ještě chybějí zkušenosti z těžších soutěží. Hrál se velmi útočný fotbal a právě po jednom rychlém přechodu do útoku padla rozhodující branka. Vlasta Semančík na sebe natáhl valnou část soupeřovo obrany a po perfektním přenesení hry jsem měl na pravé straně proti sobě pouze jednoho obránce, kterého se mi podařilo překonat. Poté jsem se rozhodl pro střelu na zadní tyč a i díky štěstí se mi podařilo skórovat. Tímto bych chtěl také moc poděkovat trenérovi Vráťovi Dvořákovi, který mi dal důvěru na celý zápas. 

Jak vidíte šance Vašeho týmu ve zbytku této a do dalších sezón? 


Naší ambicí je umístit se co nejlépe. Bohužel se nám v utkání s Hranicemi zranili jedni z klíčových hráčů, které bude těžké nahradit. Především našeho nejlepšího střelce Michala Štěpánka. Naše mužstvo je poskládáno jak z mladých hráčů, tak ze starších, kteří mají zkušenosti z vyšších soutěží. Jelikož nemáme příliš široký kádr, bude vždy záležet hlavně na zdraví a časových možnostech, nicméně na klidný střed tabulky by to mělo vždy postačit. 

Prodělal jste při fotbale někdy nějaké vážnější zranění? 


Bohužel se mi nevyhnula vážná zranění kolen již v mladším věku. Jen díky špičkovým lékařům mám ještě nyní možnost sportovat a hrát kopanou, i když to vždy hodně bolí. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou