Rok pořádně nehrál, ale na úvod jara se Češík blýskl čtyřmi góly

0

Premiérovým mužem kola III. třídy byl jednoznačně zvolen Pavel Češík, který v zápase za Chotěboř C nasázel rovnou čtyři góly. Velkou měrou se tak podílel na vysokém vítězství nad Havlíčkovou Borovou B 7:0. „Čeká mě za to flaška do klubového baru,“ smál se chotěbořský útočník.

Nastřílel jste hned v prvním jarním utkání čtyři branky. Takže lepší vstup jste si asi nemohl přát?

Je to super, jsem spokojený.

 

Vzpomenete si, kdy jste naposledy dal čtyři góly v jednom zápase?

Myslím, že se mi to nikdy nestalo. Povedl se mi maximálně hattrick, ale čtyři? To opravdu ne.

 

Na rezervě Havlíčkovy Borové jste si opravdu smlsli, že?

Zápas se nám od začátku povedl. Do poločasu jsme vedli 6:0 a pak už jsme se nemuseli nikam hnát.

 

Už jste byl na zápas po dlouhé zimní pauze natěšený?

Na jednu stranu musím říct, že ne. Je to poslední rok trochu hektické. Začal jsem pracovat v Praze, takže jen tak tak stíhám páteční tréninky. Takže jsem moc nehrál, měl jsem tréninkový výpadek. Ale trenéři mě poprosili, jestli bych nešel hrát. Tak jsem na to kývl. Ale těšil jsem se na kluky. Máme tam skvělou partu.

 

Vy ale nastupujete i za B-tým, je to tak?

Ano o víkendu jsem střídal i v béčku. To byl můj první zápas, neměl jsem za sebou ani žádnou přípravu. Proti Budíkovu se mi gól dát nepodařilo, tak jsem si spravil chuť v neděli. (smích)

 

Jaké jsou vaše cíle ve III. třídě?

Popravdě ani moc nevím. Ale určitě poklidné vody tabulky, hlavně, abychom neměli žádné starosti se záchranou. Jelikož máme tři týmy v Chotěboři, tak je to spíš o tom si vypomáhat a také sloužit dorostencům, kteří vyjdou svou věkovou kategorii, aby se otrkali v dospělém fotbale.

 

Nový web fotbalunas.cz se zaměřuje na okresní soutěže a přináší z nich podrobné informace…

Myslím, že je to dobré nejen pro nás jako pro hráče, ale také pro lidi, co se o okres zajímají. Navíc se veřejnost o nich dozví víc a bude mít lepší přehled.

 

Stal jste se premiérovým mužem kola, budete to mít v kabině drahé?

 

Tak to určitě. Máme to dané, že když se o někom někde napíše, nebo má i někde fotku tak musí přinést flašku a ta se pak schová na rozlučku. (smích) Takže mě to určitě nemine. Už mi bylo nakázáno, že musím zaplatit za čtyři góly. Navíc jsem byl vidět na fotce v novinách a teď ještě tenhle rozhovor. Tak mě čekají minimálně tři flašky. Ale nevadí mi to. Určitě to bude pro nás motivace navíc, že někde budeme vidět. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou