MSFL: Hráčem 26.kola se stal hráč SK HS Kroměříž - Filip Žák

0

Nadvláda hráčů SK Líšeň v hlasování o hráče kola přerušena. Hanácká Slavia Kroměříž v minulém kole rozstřílela béčko Opavy a hned její tři hráči se dostali do sestavy kola. Hlasováním vás fanoušků našeho portálu Fotbal u nás.cz se vítězem stal Filip Žák s 27% hlasů a poprvé se stal Hráčem kola jiný, než líšeňský hráč.

Sestava 26.kola vypadala takto: Doležal (Třebíč) - Lukášek (HFK Olomouc), Haša (Vyškov), Hyčka (Líšeň) - Žák (Kroměříž), Jeřábek (Vyškov), Strašák (Kroměříž), Málek (Hlučín) - Halaška (Líšeň), Neubert (Kroměříž), Soukup (HFK Olomouc).

Tentokrát se hlasování proměnilo ve velkou jízdu HS Kroměříž, protože stupně vítězů obsadilo komplet trio jejich hráčů. Zvítězil už výše zmiňovaný střelec dvou branek v Opavě Filip Žák (27% hlasů). Na druhé místě se už potřetí během jarní sezóny umístil Martin Neubert (20% hlasů) a na třetím místě skončil Tomáš Strašák (19% hlasů).

Za zmínku stojí ještě umístění dvou hráčů Vyškova hned pod stupni vítězů na 4.místě Roman Haša a na 5.místě Michal Jeřábek.

V tomto kole jste hlasovali v počtu 511 hlasů, což vypovídá o vzrůstajícím zájmu o tuto anketu mezi fotbalovými fanoušky.   


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou