Hráčem 26. kola se stal suchdolský Matěj Linhart

0

Stále stejná písnička. Popáté za sebou vyhrál hráče kola suchdolský hráč. Tentokrát se to povedlo záložníku Matěji Linhartovi, který se na vítězství svého týmu 2:0 podílel jednou brankou. S velkým odstupem za ním zůstal nymburský Martin Grospič a třetí rejšický Radek Lacina.

Matěj Linhart (Suchdol) - Suchdolský záložník získal plných 74% všech hlasů a s přehledem ovládl tuto anketu. Sám vstřelil jednu branku proti nebezpečným Sedlčanům a pomohl svému týmu vybojovat cenné tři body.

 

Martin Grospič (Nymburk) - Záložník Polabanu Nymburk získal 10% hlasů. Grospič vstřelil dvě branky na semickém pažitu. I díky těmto gólům vyhrál adept na postup do divizi nad Semicemi 4:1.

 

Radek Lacina (Rejšice) - Obránce týmu z Mladoboleslavska si vysloužil 8% hlasů. Lacina vstřelil jednu branku na půdě Tatranu Rakovník, kde jeho Rejšice zvítězily 3:0.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou