Učitel, který byl na testech ve Spartě. Hráč kola Jakub Barda

0

Jako Hráče 23. kolo jste se 49% hlasů vyhlasovali Jakuba Bardu z Chyšek. V rozhovoru nám učitel tělocviku a zeměpisu pověděl, jestli je příkladem i na hřišti a jaké kluby z vyšších soutěží otestoval.

Především vám gratuluji. Můžete nám onu akci prosím popsat?

"Děkuji. Dostal jsem míč z lajny na střed hřiště, obešel hráče a ten mě následně fauloval. Z nařízeného přímáku se mi povedlo trefit vzdálenější roh brány. Musím říct, že celkem pěkný gól."

 

Jak jste se dostal k fotbalu a jaký je váš největší sportovní úspěch?

"K fotbalu jsem se dostal přes svého taťku, který mě k němu přivedl asi ve 4 letech, takže jsem v kolotoči fotbalu už poměrně dlouho. Těch úspěchu, na které rád vzpomínám je více, ale ty hlavní... Když jsem byl na hostování v Dynamu ČB, kde jsme hrál v U18 v sezóně 2007/2008 a na testech ve Spartě. Tam mě trénoval Zdeněk Svoboda, jenž nyní působí u reprezentace A mužstva."

 

Popište prosím rozdíly mezi těmito ligami? Přece jen každá má své plus.

"To je pravda. Rozdil je obrovský, řekl bych tak nějak ve všem. V technice, dynamice, rychlosti, chytrosti. Nizsi souteze jsou skvělé taky, fotbal si tady všichni užívají, mají z něho hlavně radost a i dneska táhne diváky."

 

Jaký je váš oblíbený klub?

"Ze Synot ligy nemám nějaký extra klub, ovšem můj oblíbený celek je Arsenal."

 

Jste učitel, jdete příkladem i na hřišti nebo vás hra občas až moc vtáhne?

"Dobrá otázka, trošku pod pás. Rád bych šel i na hřišti příkladem, ale vždy se snažím hrát naplno jak fyzicky ,tak emočně, být ve střehu a občas se mi stane, že se nechám unést hrou a udělám něco, co mě následně mrzí."

 

Co se týče vámi učených předmětů, tělocvik je asi jasný, ale proč jste si vybral i zeměpis?

"Oblíbený předmět u mě byl vždycky dějepis, bohužel ten v době, kdy jsem se hlásil na JČU s tělesnou výchovou nenabízeli. Tak padla po krátké úvaze volba na zeměpis, ono mi ani nic jiného nezbývalo."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou