TIP EXPERTA - 28. kolo MSD "D": Petr Čejka

0

Expertem 28. kola MSD "D" je Petr Čejka, trenér Rosic. Třicetiletý odchovanec Miroslavi, který v dorostu prošel Spartou Brno a zejména Zbrojovkou Brno začal trénovat v roce 2008 mládež právě ve Zbrojovce. Předtím si ještě jako hráč zahrál třetí ligu za Kohoutovice, béčko Zbrojovky, Blansko a Líšeň. V roce 2010 ukončil kariéru ve výkonnostních soutěžích a nadále hraje nižší krajské soutěže.Od roku 2012 trénuje v Rosicích, kde dělá i ředitele. Kromě toho stíhá ještě dělat trenéra krajskému výběru U13 a trénovat amatérskou reprezentaci ČR.

FC Viktoria Otrokovice - FK Hodonín                                        TIP: 0

Otrokovice mají stejně jako Hodonín nadstandardní divizní tým. Zatímco domácí sází na mládí a dravost v podobě odchovanců, Hodonín kombinuje mládí se zkušenostmi. Přestože Viktoria doma body příliš nerozdává, tentokrát o nějaké přijde.

 

TJ Sokol Tasovice - FK Mutěnice                                                TIP: 1

Už několik týdnů jsem přesvědčený, že Mutěnice sestoupí. I když nepřeji sestup žádnému z Jihomoravských celků, tak podle mě v Tasovicích, kde se hraje těžko všem soupeřům, prohrají a záchrana v soutěži se jim vzdálí ještě víc.

 

SK Bystřice nad Pernštějnem - FK Pelhřimov                            TIP: 2

Bystřice má podle mě o něco kvalitnější tým než Pelhřimov. Bohužel má v poslední době početnou marodku a Pelhřimov, posílený vysokým vítězstvím nad Napajedly, v Bystřici vyhraje a definitivně se tak zachrání.

 

TJ Fatra Slavia Napajedla - FSC Stará Říše                               TIP: 2

V Napajedlech už není o co hrát a tak možná dostanou příležitost hráči širšího kádru nebo mladí odchovanci. Proti zkušenému týmu jako má Stará Říše tohle na body stačit nebude.

 

TJ Slavoj TKZ Polná - FC Žďas Žďár nad Sázavou                  TIP: 1

Polná má na jaře velmi slušnou formu a jen vinou řady remíz je v tabulce až na dvanáctá. Žďár sice není lehký soupeř, ale věřím, že domácí hosty přestřílí.

 

SFK Vrchovina - ČSK Uherský Brod                                          TIP: 1

Nevím, jestli je v soutěži s výjimkou Velkého Meziříčí tým, na jehož hřišti se hraje tak těžko. Kvalita domácího týmu v kombinaci se špatnou venkovní formou hostů rozhodne o výhře Vrchoviny.

                       

FC Slovan Havlíčkův Brod - FK Blansko                                    TIP: 0

Přeji Blansku, aby se v soutěži udrželo a aby se jim to podařilo co nejdřív. V Havlíčkově Brodě je nečeká lehký zápas, ale vzhledem k solidní formě, kterou teď blanenští mají, jsou schopni bodovat i tentokrát.

 

FC Velké Meziříčí - FC Slovan Rosice                                          TIP: 2

Jsem přesvědčený, že dokážeme s vedoucím týmem tabulky a zároveň nejlepším celkem v soutěži odehrát vyrovnanou partii a stejně jako před rokem si z Velkého Meziříčí odvézt tři body.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou