V exligových Drnovicích se chystá vzpomínkový zápas FC PETRA DRNOVICE "90th" - FC BOBY BRNO "90th"

0

V pátek 7.8. od 18:00 hodin se v Drnovicích utkají ve vzpomínkovém utkání mužstva, jejichž zápasy v 90.letech minulého století měly náboj derby s velkým D

V Drnovicích se v pátek 7.8. zavzpomíná na derby zápasy mezi Drnovicemi a Brnem, které v 90.letech minulého století měly nádherné návštěvy, výbornou atmosféru a parádní výkony hráčů na hřišti. Můžete se těšit na celou plejádu tehdejších borců, kteří nastupovali v modrém drnovickém dresu nebo červeném brněnském.

 

FC PETRA Drnovice "90th", přislíbené účasti hráčů:

Bob Kafka, Jaro Timko, Jožka Majoroš, Richard Jukl, Jožka Weber, Petr Veselý, Pavel Harazim, Jan Palinek, Zdena Grygera, Broňa Červenka, Mira Holeňák, Petr Hruška, Michal Šlachta, Tomáš Bernady, Martin Rozhon, Vlado Kinder, Franta Ondrůšek, Martin Müller, Libor Zelníček, Erich Brabec, Pavel Pergl, René Formánek, Michal Nehoda, Jarda Schindler, Marcel Švejdík, Luis Fabio Gomes, Roman Hendrych, Valda Horváth, Roman Gibala, Mira Lecián, Fotis Maniatis, Vlastík Chytrý. Když to jen trochu půjde, tak přijede i Jarda Šilhavý!!!

 

FC BOBY Brno "90th" povede v zápase proti Drnovicím trio trenérů ve složení Petr "John" Uličný, Karel Jarůšek a Pepa Hron.

Hráči Brna, kteří přislíbili účast: Přibyl, Vlasák - Kobylka, Křivánek, Maléř, Maroši, Palinek, Zbončák, Břežný - Šmíd, Valnoha, Dostálek, Zúbek, Chaloupka - Cupák, Pacanda, Pavel Holomek a Patrik Holomek

 

Rozhodčím zápasu bude legendární Pavlín "Paša" Jirků!!!

Asistenty budou Karel Vidlák a Miloslav Brtníček.

 

Předzápas derby FC PETRA DRNOVICE "90th" - FC BOBY BRNO "90th" obstarají přípravky FK Drnovice a FC Zbrojovka Brno. Výkop předzápasu přípravek bude v 16:45 hodin.

 

Místa předprodeje vstupenek:

Vyškov: Tipsport BAR Dukla a SportBAR Dobrovského

Drnovice: Restaurace SPORT a Trafika

Slavkov: Tipsport BAR, Koláčkovo nám.

Rousínov: Hospůdka Na stadecu

Blansko: KORUNA BAR

Brno, Líšeň: Restaurace Na Hřišti

 

Přijďte se podívat do Drnovic na vynikající fotbalisty z let minulých, kteří toho s míčem umí stále hodně.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou