Fotbalová pouť v Havlíčkově Brodě nabídne nejen prvoligová esa

0

K ojedinělému fotbalovému utkání dojde v sobotu 20. června v Havlíčkově Brodě. V rámci Fotbalové pouti s Rebelem se zde od 16 hodin utká domácí FC Slovan, coby čtvrtý nejlepší tým divize D s Ligovým výběrem, jehož hvězdnou sestavu společně se svým bývalým asistentem Richardem Zemanem sestavil Roman Kučera. „Havlbroďák“, který na podzim vytáhl Jihlavu z prvoligového bahna.

Na koho a na co se příznivci dobrého fotbalu mohou těšit? „Takový fotbal se ještě v Brodě nikdy nehrál. Celá základní jedenáctka je prvoligová a nechybí v ní reprezentanti ani největší ligové hvězdy. Tomáš Kučera, Tomáš Souček a Dan Krejdl jsou našimi odchovanci, kluci Kopicové s Kryštůfkem přijedou z Humpolce a Matěj Vydra z Chotěboře. Pro začínající divizní hráče bude souboj s nimi obrovským zážitkem,“ těší se na exhibici Richard Zeman, který s její myšlenkou přišel.

Přestože se termín akce kryje s Bernard festem v Humpolci, pivními slavnostmi v Chotěboři a Havířením v Jihlavě, pořadatelé očekávají rekordní návštěvu sezony. „Jiný termín jsme kvůli účasti ligistů vybrat nemohli. Do Brodu přijedou po návratu z dovolené před pondělním nástupem do přípravy. Kdo chce vidět dobrý fotbal ve spojení s dětským dnem a taneční zábavou, tak nemá lepší volbu,“ vysvětluje Zeman.

Fanoušci ze širokého okolí totiž v Havlíčkově Brodě uvidí nevídané!

·        Reprezentační útočník anglického Watfordu Matěj Vydra se místo na Euru „21“ bude prohánět za míčem v Brodě na Losích. 

·        Končící nejstarší brankář ligy Jarda Blažek neodchytá svůj poslední zápas sezony v Jihlavě, ale v Brodě

·        Svůj první start v plzeňském dresu si proti Slovanu zapíší dvě čerstvé posily mistra – humpolecký šikula Honza Kopic a brodský dispečer Tomáš Kučera, jako náhrada za legendárního Pavla Horvátha

·        První prvoligový hráč z Havlíčkova Brodu David Breda si poprvé v životě zahraje v jednom týmu se svými syny Davidem (Jablonec) a Dominikem (Hradec Králové)

·        Po nekonečných problémech s operovaným kolenem se v Brodě pokusí rozehrát Milan Kopic, před zraněním stoper Sparty, Slavie, nebo holandského Heerenveenu

 

Zahajovací sestava: Jaromír BLAŽEK – Lukáš KRYŠTŮFEK, Jiří KLADRUBSKÝ, Tomáš SOUČEK, Milan KOPIC – Jan KOPIC, Václav KOLOUŠEK, Tomáš KUČERA, David KLUSÁK – Jan ŠTOHANZL, Matěj VYDRA.

 

  

 

Nepřijede jen odchovanec Herálce Standa Tecl, který se ve stejný termín žení a kvůli účasti na svatbě se z účasti omluvili také David Kalivoda, Michael Rabušic a Daniel Nešpor.

 

 

V předzápasech se představí nejmenší týmy Slovanu a zpestřením nejen pro malé fotbalisty bude na umělém trávníku souběžně probíhající dětský den. Okamžitě po hlavním utkání následuje taneční zábava se skupinou Variace, před exhibicí dojde na slavnostní otevření nástavby nových kabin a soutěže pro diváky. Lákadlem bude kopání penalt na Jaromíra Blažka. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou