MSFL: Hráčem 21.kola se stal Miroslav Král z SK Líšeň

0

Hlasování fanoušků o hráče 21.kola MSFL jednoznačně ovládl řízný obránce SK Líšeň Miroslav Král. Získal 60% všech hlasů. Na druhém místě se umístil brankář Zábřehu Martin Šustr se 17% a střelec hattricku Jan Hladík ze Sigmy Olomouc za 9% všech hlasů obsadil třetí místo. 

Po každém kole vybereme pro vás sestavu kola a vy pak svým hlasováním rozhodnete o titulu Hráč kola pro někoho z vybraných hráčů. Po 21.kole MSFL vypadala sestava kola takto: Šustr (Zábřeh) - Texl (Sigma), Kroča (Hulín), Král (Líšeň), Hlavica (HFK Olomouc) - Mucha (Hlučín), Hlobil (Zlín), P.Ševčík (Sigma), Hladík (Sigma) - Hanus (Hlučín), Kurtin (Zlín).

Z vašich hlasů vzešel první držitel titulu Hráč kola a to Miroslav Král, který rozhodl proměněnou penaltou o zisku bodu na půdě Uničova. Na druhém místě skončil Martin Šustr, který vychytal nulu na horké půdě Kroměříže a třetí místo obsadil Jan Hladík, který vsítil všechny góly vedoucího mužstva tabulky ve Vyškově.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou