Fotbalová 1.B. třída skupina B bude mít v nové sezóně svého redaktora

0

Od nového ročníku 2015/2016 bude mít Krajská soutěž 1. B. třída skupiny B ve Zlínském kraji nového redaktora. Bude jím Petr Koseček ze Slavičína, který má zkušenosti se zpravodajskými portály www.sport.cz a také www.regionvalassko.cz a v současné době působí i jako předseda Tiskové komise České federace sálového fotbalu-futsalu (ČFSF). Doufáme, že budete Petru Kosečkovi nápomocni s informacemi o Vašich klubech a pomůžete mu v začátcích se orientovat ve Vaší soutěži.

Na portálu fotbalunas již můžete pomaličku sledovat, jak se plní informace o Vašem týmu, vkládáme zde loga klubů, fotografie, kontakty a další informace o Vašem klubu, postupně doplňujeme i soupisky Vašich týmů, ve kterých bude určitě před sezonou ještě spousta změn, ale ty základní informace zde najdete a poprosíme Vás o spolupráci, kdy budete postupně osloveni našim redaktorem a i Vy jej můžete kontaktovat na mailu: petr.kosecek@fotbalunas.cz nebo na soukromém mailu: pekosan@seznam.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou