Memoriál Vladimíra Stehlíka vyhráli domácí fotbalisté Hamrů

0

Týden před zahájením soutěží se v Hamrech nad Sázavou utkaly tři týmy, které zastupovaly všechny soutěže žďárského Okresu. Domácí Hamry jsou účastníci Okresního přeboru, Jívoví hraje III. třídu a Velká Losenice IV. třídu.

V sobotu 1. srpna se na hamerském fotbalovém hřišti uskutečnil již 4. ročník Memoriálu Vladimíra Stehlíka, spoluzakladatele a prvního předsedy Tělovýchovné jednoty FC Hamry nad Sázavou. Kromě domácího týmu přijaly pozvání TJ Velká Losenice a TJ Jívoví. Čtvrtý tým se na poslední chvíli z turnaje odhlásil.

Celkem se tedy před zraky nepříliš početných, ale dobře naladěných diváků odehrála tři utkání s těmito výsledky: Jívoví – V. Losenice 4:2, Hamry – V. Losenice 11:0, Hamry – Jívoví 4:4.

 

Na prvním místě turnaje se umístil domácí tým TJ FC Hamry nad Sázavou, druhé místo získalo TJ Jívoví a třetí místo TJ Velká Losenice. Nejlepším střelcem turnaje se stal Jindřich Horký (Jívoví), nejlepším brankářem Tomáš Pinkava (Hamry). 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou