Ženský fotbal: Brněnské druholigové ženské týmy o víkendu vítězně

0

Oba brněnské ženské týmy v druhé celostátní lize si ve víkendovém kole připsaly výhry. Našlapaný program měla i brněnská prvoligová juniorka, která s úplně novým týmem zatím hledá svou tvář, ale její čas určitě ještě přijde. Při pohledu na jejich výsledky to sice nevypadá, ale pokud jste byli na jejich utkáních, tak nám dáte za pravdu. Také v dalších utkáních jihomoravských ženských týmů napříč soutěžemi bylo na co koukat. Přinášíme vám kompletní výsledky a v některých zápasech i něco navíc… 

2. LIGA - ŽENY

 

Lokomotiva Brno H.Heršpice - FK Čáslav 7:0 (3:0)

Branky: 37. a 63. Ducháčková Hana, 41., 58. a 73. Krištofová Šárka, 2. a 77. Peschelová Renata

Heršpice: Lapešová – Malá, Velebová, Ondřejková, Novotná – Svobodová, Peschelová, Holcmannová (67. Haklová), Klímová (67. Malatová) – Ducháčková (75. Konečná), Krištofová Š.

 

FC Zbrojovka Brno - 1.FC Olomouc 2:1 (1:1)

Branky: 13. a 76. Veselá Iva - 6. Robotová Martina

Zbrojovka: Červinková - Kratochvílová. Hanzlová, Žáková, Chrenková - Kotlánová, Špičková, Honková, Soušková - Veselá (81.Vejlupková), Lišková (86.Řezáčová).

 

 

1. LIGA - JUNIORKY 

 

Slavia Praha – Zbrojovka Brno 2:1 (1:0)

Branky: 31. Jášová, 80.(+1) Komárková - 69. Lišková

 

FC Zbrojovka Brno - 1FC Slovácko 0:10 (0:7)
Branky: Dubcová K. 4, Dubcová M. 3, Vojtková 2, Waltrová
ŽK: Frantová (FCZ)

 

 

MORAVSKOSLEZSKÁ LIGA ŽEN

 

Bruntál - Nesyt Hodonín 2:1 (1:1) 

Branky: 24. a 60. Bizonová Monika - 36. Kudláčová Benedikta

Bojovný zápas se odehrával v dobrém tempu. Domácí mužstvo se představilo jako důrazné bojovné mužstvo. Od prvních minut se snažily vytvořit tlak a vstřelit vedoucí branku. To se jim podařilo ve 24.minutě kdy domácí hráčka postupovala na branku hostí. Brankářka vyběhla a domácí hráčka Bizonová ji šikovně přelobovala. Hodonínské fotbalistky se snažily o vyrovnání což se jim podařilo v 36.min kdy po přihrávce Blahové z nepřehledné situace před brankou doražela Kudláčova a vyrovnala na 1:1.

Druhý poločas začaly aktivně domácí hráčky se snahou o rozhodnutí tohoto utkání. Vypracovali si několik slibných gólových příležitostí avšak bez golového efektu. Domácím se přece jenom podařilo vstřelit branku v 60.min po centru do pokutového území špatně obsazená Bizonová hlavou vstřelila vítězný gól. Hosté i přes snahu o vstřelení vyrovnávajícího gólu se již do vážnejší akce už nedostaly a z těsného vítězství se radovaly domácí hráčky.

 

Lokomotiva Brno H.Heršpice B – Vítkovice 5:2 (0:1)  

Branky: 47. Malatová Aneta, 58. a 84. Velebová Nikola, 61. a 82. Haklová Denisa - 19. Herdová Dorota, 83. Wiecková Vendula

 

 

MORAVSKOSLEZSKÁ DIVIZE ŽEN – skupina B

 

Slavoj Podivín – Vlkoš 0:3 (0:2)

Branky: 6. Vlčková Tereza, 40. a 51. Novosadová Edita

Vlkoš: Aujeská S. – Lukešová K., Braunerová T., Večeřová V., Vlčková T., Novosadová E. (88. Foukalová N.), Horáčková K., Dohnálková L., Svatošová A.  ( 84. Machalová N.), Madajová A. (85. Höpperová G.), Strmisková M. (82. Orlová H.)


Zápas začal dle očekávání náporem hostů, již v 6.minutě hostující stoperka a kapitánka v jednom Vlčková T. vytáhla míč z poloviny, míč rozdala a po přihrávce Horáčkové rozvlnila domácí síť. Hostující dívky z Vlkoše se uklidnily, ale místo toho aby zápas rychle rozhodly začaly bohorovně kombinovat s občasnými střelami na branku kde nechávaly vyniknout domácí ex Vlkošskou gólmanku Petru Ingrovou. Ve 40´zavěsila druhý gól hostů Novosadová E., ale opět to žádnou gólovou lavinu nepřineslo. V druhém poločase upravila na konečných 0:3 opět Novosadová E. a na druhé straně několika velmi dobrými zákroky potěšila domácí fanoušky jejich gólmanka. Domácí dívky se snažily dlouhými nákopy zaskočit domácí obranu, leč bez valného efektu. Co nezlikvidovala obrana tam se dobře zaskvěla gólmanka Vlkoše – Silvie Aujeská k nelibosti domácího publika. Zápas nabídl divákům celkem zajímavý fotbal v konfrontaci kombinační hry Vlkoše s účelným nakopáváním za obranu Podivína zvítězila fotbalová kombinace hostů, zápas však ukázal, že i v ženských týmech jsou skvělé gólmanky.

 

Šardice - Kostelec na Hané 2:1 (0:0)

Branky: 74. Cigánková Soňa, 79. Pešová Andrea - 86. Vykopalová Kristýna

 

Mutěnice - Velké Pavlovice 2:0 (1:0)

Branky: 27. Brožovičová Andrea, 78. Menyhartová Radana

 

Medlánky - Mostkovice 8:1 (3:1)

Branky: 22., 40., 70. a 81. Kučerová Eva, 42. Svobodová Veronika, 52., 59. a 78. Valková Kamila - 2. Koudelková Karolína

 

Tým SK LÍŠEŇ měl volný los.

 

 

MORAVSKOSLEZSKÁ DIVIZE ŽEN – skupina C

 

Vrchovina - Kotvrdovice 8:0 (4:0)

Branky: 14. Vopršálová Karolína, 18., 62. a 87. Janíčková Michaela, 22., 64. a 88. Štikarová Barbora, 36. Jeřábková Anna,

 

Tasovice - Jevišovice 2:1 (0:1)

Branky: 61. Burdelová Kamila, 83. Goldová Monika - 26. Hellingerová Hana

 

Kunštát – Lokomotiva Brno H.Heršpice „C“ 1:1 (0:1)

Branky: 2. Vlachová Soňa (vl.), 53. Sokolová Jana

Ocmanice – Tatran Kohoutovice 2:0 (1:0)

Branky: 28. Mrňová Zuzana, 49. Mrňová Zuzana

 

Ivančice - Okříšky 1:3 (0:3)

Branky: 71. Jakubů Renata - 19. Krejčová Lucie, 37. Dočekalová Lenka, 45. Bastlová Lucie


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou