Aktualizováno: Fotbal v zimě nekončí. Máme pro vás žhavé novinky!

1

Fotbalové soutěže se nám pomalu začínají ukládat k zimnímu spánku, ale fotbalunas.cz jede dál. Máme pro vás nachystány dvě žhavé novinky, které vám pomůžou přežít zimní pauzu a pořádně vás nabudit na fotbalové jaro.

Amatérský fotbal zanedlouho vystřídají spíše brusle s hokejkou a to by normálně znamenalo dlouhou zimní pauzu bez míče. Portál Fotbalunas.cz vás ale tak snadno na rybník nepustí a přichystal dvě zajímavé novinky.

Sestavy podzimu a registrovaná sekce. To jsou dva pojmy, které vám chceme představit.

 

Sestava podzimu

Již brzy se ve vašich soutěžích objeví sestavy podzimu. Jak jste zvyklí ze zaběhlé sezony, budete i zde mít možnost hlasovat pro své favority. Možnost budete mít až do konce ledna, kdy se pak dozvíte hráče podzimu. Deset vítězů s nejvíce hlasy se dostanou do slosování o ceny, které zveřejníme do konce roku a rozhodně se máte na co těšit.

 

Registrovaná sekce  

Díky registrované sekci se budete moci stát plnohodnotnou součástí fotbalunas.cz - raketově rostoucí celorepublikové komunity. A je úplně jedno, jestli jste prezident klubu, rozhodčí, trenér, hráč nebo fanoušek a fotbalový nadšenec. Otevře se vám mimo jiné možnost zasílat libovolné informace k zápasům, sdílet fotky či videa, spravovat klubový nebo hráčský profil, najít si tým na přátelské utkání, zjistit datum a čas nejbližšího zimního turnaje a mnoho dalšího. A kdyby vás z toho nic nelákalo, tak se určitě bude hodit možnost cokoliv na portálu jednoduše okomentovat, prostě dát najevo svůj názor.

 

Zimní pauza už nebude znamenat dlouhé měsíce bez fotbalu, ale stane se jen delší rozcvičkou na jarní část. Určitě se ve vašem týmu přes zimu odehrává spousta novinek, jako přestupy, významná výročí, návraty po zranění, odvolání neúspěšného trenéra, silvestrovská derby, nebo se už teď svědomitě připravujete na start jarní sezony…  Někdo jiný zas bude hledat soupeře pro přípravná utkání, výsledky zimních turnajů nebo vytoužené posily do týmu. Registrovaná sekce je tu pro každého, kdo chce dát o svém klubu nebo sobě vědět fotbalovému světu.  Ať už jsi hráč, trenér, kustod, masér, fanda nebo jen občasný fotbalový nadšenec, my o tvoje názory stojíme.

 

Již se můžete registrovat zde. Kdo bude mezi prvními deseti a získá od nás speciální překvapení? Který klub bude mít prvních sto fanoušků? Přesný čas vám neřekneme, ať to má trochu jiskru.

 

Jak se registrovat a co tím získáte? Za minutu vyplníte formulář, respektive vstupenku ke všem dalším pochoutkám, které jsou zatím ještě pod pokličkou, protože jim zbývá pár minut do servírování.  Nyní je to poctivý předkrm.  V hlavním chodu se můžete následně těšit i na „tip ligu“, fotbalovou lahůdku, kde ukážete pravého experta. Samozřejmostí bude hodnocení rozhodčích, hráčů a trenérů. A rozhodně to není všechno, ale jen první chod z našeho fotbalového menu, kterým si vás budeme hýčkat. A účet za to všechno? Kreditku ani peněženku U nás nepotřebujete. Naopak pro vás máme bodové ohodnocení za to, jak budete aktivní. Třeba jako Švanci, který už začal se sbíráním bodů a nebude lehké ho dohnat…

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 1. 2016 18:14
fandim vam Wysocky Rudolf

Ostatní čtou