Hodnocení podzimní sezóny FK Rudíkov-Trnava B

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na čtrnáctém místě se ve III. třídě skupiny A umístil celek  FK Rudíkov-Trnava B.

Béčko Trnavy se jako nováček soutěže od prvních kol držel na chvostu tabulky. Nedařilo se jim příliš na hřištích soupeřů, kde vyválčily pouze dva body. Jejich bodový odstup od sestupových příček však není příliš veliký. Jejich nejlepším střelcem je se sedmi brankami Miloš Mezlík. Hrajícímu trenérovi Luďku Ondračkovi jsme položili několik otázek.

 

Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?

 

Umístění v tabulce nás samozřejmě neuspokojuje. Poslední místo je vždy nepříjemné. Nijak nás to nedeprimuje. Šli jsme do třetí třídy vyzkoušet jak na tom jsme. Jsme zvláštním mužstvem. Našim hlavním cílem je si fotbal zahrát. Nenakupujeme hráče a ani to dělat nebudeme. Dokázali jsme si, že to jde stejně jak ve čtvrté třídě, tak i ve třetí. Je jen škoda, že jsou týmy a hlavně rozhodčí, kteří si myslí, že jsou nade všemi a tím hodně kazí celé dění v soutěži.Jen dvakrát, jsme v zápasech částečně propadli a vždy hru těžce ovlivnili právě rozhodčí. O tom, jak se chovají někteří zástupci týmů, to je také na velké psaní. Bohužel, je v soutěžích příliš mnoho lidí, kteří fotbal zneužívají...Uvidíme, jak se nám bude dařit na jaře. Bohužel je jasné, že soutěž ovlivní konec některých týmů a reorganizace soutěží.

Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?

Pavel Malec, Miloš Mezlík, Klíma Tomáš, Pitor Miroslav. Měli vyrovnanou výkonnost a ve všech zápasech patřili k nejlepším na hřišti.

Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?

Zápasy s Březníkem a Mohelnem. Tady jsme ukázali, že když se nám daří střelecky a hlavně dáme góly jako první, máme velkou šanci zápasy vyhrávat.

Jaké budou cíle pro jarní část?

Nemáme cíle typu záchrany, případně nějakého umístění. Chceme si volného času stráveného na hřišti užít a pokud k tomu přijdou i vítězství, tak pak přijde i logicky posun v tabulce. A pokud ne? Svět zůstane stejný.

Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?

Myslím si, že Mohelno.

Děkuji za rozhovor.  

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou