Hodnocení podzimní sezóny FC Kralice nad Oslavou

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na třináctém místě se ve III. třídě skupiny A umístil celek FC Kralice nad Oslavou.

Další nováček soutěže Kralice nad Oslavou, se začal po počátečním oťukáváním v soutěži bodově prosazovat a upevnil si příčky v klidném středu tabulky. Z8věr podzimu však už nebyl tak vydařený a Kralice postupně klesly až na třináctou příčku. Nejlepším střelcem týmu byl Radek Rous se sedmi brankami. Vedoucímu týmu Jiřímu Tomkovi jsme položili několik otázek.

 

Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?

Vzhledem k průběhu podzimu nejsme s průběžnou předposlední pozicí rozhodně spokojeni.

Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?

K největším oporám patřili v ofenzivě hrající Radek Rous a Miloš Široký, v defenzivě pak Tomáš Chadim a Adam Krčál, který nastupoval i na pozici brankaře.

Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?

Nejlepší asi ve 3.kole doma proti Rudíkovu-Trnavě B, kdy jsme hlavně v druhé půli předváděli hru, kterou jsme se chtěli prezentovat i v ostatních utkáních. Za nejhorší bych pak označil zřejmě utkání v Rapoticích B, které jsme trestuhodně prohráli naším velice špatným výkonem v druhé půli.

Jaké budou cíle pro jarní část?

Pro jarní část sezony máme, vzhledem k postavení v tabulce, jediný cíl, a to dostat se ze sestupových míst.

Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?

Největší šance dávám Mohelnu, ale ostatní týmy hlavně z první pětky se určitě budou chtít o postup také poprat.

Děkuji za rozhovor.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou