Hodnocení podzimní sezóny FC Rapotice B

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na devátém místě se ve III. třídě skupiny A umístil celek  FC Rapotice B.

Rapotice se prezentovaly nevyrovnanými výkony. V jejich zápasech padalo mnoho branek. Díky dobrému závěru se dostaly ze spodních pater až na devátou příčku. Nejlepším střelcem týmu byl se dvanácti góly Milan Laš. Vedoucího mužstva Aleše Kolaříka jsme se zeptali na několik otázek.

 

Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?

Na naše umístění po podzimu, tedy 9. místo, se musíme dívat ze dvou pohledů. O současném umístění více méně rozhodla závěrečná tři kola, kdy jsme dokázali porazit naše konkurenty ze suterénu tabulky (Budišov, Kralice) a poté i první Třebenice. Nakonec tedy převažují spíše pozitiva. Na předposlední Kralice máme tři body, což nás musí udržet pro jaro v pohotovosti. Na druhou stranu nám stejný počet bodů schází na šesté Rouchovany.


Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?

Tato otázka je v našem případě dosti složitá, neboť sestava se často měnila. Navíc nám někdy vypomáhali i kluci z áčka. Našimi oporami byli bezpochyby zkušení hráči. Střelecky nás táhli Milan Laš a Radim Strašák. 

Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?

 Jedním z neduhů naší hry bylo to, že dostáváme dost branek. Velmi špatné z hlediska výkonu i výsledku byly zápasy s Mohelnem a Radkovicemi, které pro nás skončily debakly. Mezi ta lepší utkání můžeme zařadit výhru 5:3 v Rouchovanech či domácí vysoká vítězství nad Rudíkovem "B", Budišovem a Kralicemi. Špatný zápas jsme nesehráli, i přes prohru, ani ve Valči. 

Jaké budou cíle pro jarní část?

Jak už jsem naznačil v předchozích odpovědích vnímáme situaci pod námi a nebereme ji na lehkou váhu, ale zároveň se díváme dopředu. Myslím si, že je v našich silách skončit do poloviny tabulky. Vše se bude odvíjet od prvních jarních výsledků. Sedmnáct bodů není po podzimu špatný počin a i díky vyrovnanosti soutěže je to dobrý odrazový můstek pro jarní boje. 

Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?


Nejsem dobrý tipér, ale na postup bych asi favorizoval Mohelno, které je zejména na domácím hřišti velmi silné. Do postupových bojů promluví také Valeč a zcela bez šance není ani Březník, který bude na jaře kousat. Naopak si myslím, že tíhu lídra soutěže neunesou Třebenice a na jaře postupové příčky opustí.

Děkuji za rozhovor.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou