Hodnocení podzimní sezóny TJ Sokol Březník

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na pátém místě se ve III. třídě skupiny A umístil celek TJ Sokol Březník.

Loňský účastník Okresního přeboru začal sezónu vlažně a první dvě kola prohrál. Potom přišla řada tří výher, ale následně tým opět předváděl nevyrovnané výkony. Závěr podzimu však Březníku vyšel skvěle, což znamenalo nejen posun na páté místo tabulky, ale také se bodově dotáhl na absolutní špici a zůstal ve hře o postup. Trenéra Vladimíra Babčana jsme se zeptali na několik otázek.

 

Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?


Mohlo to být lepší, vzhledem k některým zbytečným bodovým ztrátám. Proto částečná spokojenost.

Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?

Krupička s Rybníčkem se starali o kombinační část. V obraně jsme se spoléhali na Petra Sobotku a Milana Stříže, ale nemůžu zapomenout na našeho brankáře Vlastimila Zedníčka a také Miloše Nabitého. Pokud se všichni tito hráči nesejdou, výkon týmu je horší.

Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?


Zápas proti Trnavě byl velký propadák, měli jsme tam mnoho šancí a přesto jsme prohráli. Nejlepší zápas jsme odehráli v Koněšíně.

Jaké budou cíle pro jarní část?


Hrát dobrý fotbal s dobrými výsledky. Nedáváme si sice vysoké cíle, ale o postup se chceme pokusit poprat. Ať to dopadne, jak to dopadne.

Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?


Rozhodne se mezi námi, Třebenicemi a Mohelnem.

 

Děkuji za rozhovor.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou