Podzimní polovina fotbalových souteží okem fanouška na instagramu a chystané foto novinky

0

Konec roku bývá časem bilancování a vyhodnocování. Ve fotbale je to ovšem trochu jiné. Události sezóny minulé jsou z větší části již minulostí, ale pořád natolik živé, že se okolo nich v kabině točí nejedna debata. Více se ale soustředíte na aktuální soutěžní ročník, ze kterého vám přinášíme vaše fanouškovské příspěvky ze sociální sítě instagram a pár dalších novinek. Našli jste v galerii váš příspěvek? 

Pokud v galerii váš fotbalový přispěvek není, musíte jednoduše více používat hashtag #fotbalunas a brzo se vaše "posty" dostanou až k nám na portál:) Nezapomeňte nás sledovat na instagramu @fotbalunas.

 

Aktualizaváno 9.1.2016 - Nové fotky v galerii

 

 

Novinky pro jarní polovinu sezóny

Se startem jarní části soutěží vám chceme přinášet co nejvíce fotografií z vašich zápasů a nabízíme vám jednoduchou platformu pro jejich sdílení. Přes registrovanou sekci se můžete stát pravidelným nebo jen občasným fotografem, který bude mít možnost přidávat fotky nejen rovnou ke konkrétnímu zápasovému reportu a jinému obsahu, který je u nás publikován, jako sestavy kola, rozhovory atd.

Pro kluby, které se aktivně zhostí této příležitosti a budou mít fotografie z každého domácího zápasu, připravujeme exkluzivní výhody od našich partnerů. V přípravném zimním období si můžete kromě nových posil a nové taktiky vyzkoušet sdílení informací a fotek právě přes registrovanou sekci, společně s námi celý proces doladit k dokonalosti, abychom to společně mohli v patřičné kvalitě „vykopnout“ se startem prvních jarních kol!

Trénovat zatím můžete jednoduše, že nám o vašich přípravných zápasech pošlete přes registrovanou sekci pár řádek ve známém stylu "Zhodnocení zápasu pohledem trenéra", doplníte sestavu, střelce a v rámci tréninku i nějakou tu fotografii, nouzově pořízenou i lepším „fotomobilem“. Doposud šlo takto poslat informace jen k soutěžnímu zápasu, ale ve druhé polovině ledna dostanete možnost poslat informace vztažené ke klubu a bez návaznosti na konkrétní soutěžní zápas.  

 

 

Ideální (klubový) fotograf se vidí v následujících bodech

 

Jsi přímo členem, jeho fanouškem nebo prostě jen chceš být nápomocný 

Máš v klubu svého kamaráda/partnera a pravidelně chodíš alespoň na domácí zápasy

Chceš pomoct klubu být více vidět a udělat ho atraktivnější pro sponzory

Jsi nadšenec do fotografování a nebojíš se přijmout výzvu

Máš chuť ukázat, že zvládáš kromě statického fotografování i sportovní tématiku

Připomenout se ostatním, že fotit prostě umíš, i když normálně fotíš úplně něco jiného

Reklama na tvoje fotoslužby

Fotíš s něčím lepším, než mobilem

 

 

A pokud zrovna s focením začínáš, nevadí, protože důležitá je především chuť

 

Chceš o sobě dát vědět

Našel si pod stromečkem nový foťák

Máš chuť na sobě pracovat a zlepšovat se

Plánuješ se fotografování v budoucnu více věnovat

Chceš propagovat svůj foto profil, živnost, koníček, ...

 

 

Pokud ještě nemáš registraci, za minutu si jí udělej zde: registrace a ve výběru rolí si zatrhni "FOTOGRAF". Můžeš tak udělat v sekci "Můj klub", kde se tímto pasuješ do role jednoho z oficiálních fotografů klubu, nebo v sekci "Oblíbený klub", kde nám tím dáváš v obecné rovině vědět, že máš chuť nepravidelně nějaké fotky posílat. Podle toho, na jakém zápase se vyskytneš, jak budeš mít čas, chuť a tak dále. Stejně jako aktivní kluby, také aktivní jedinci budou mít otevřené exkluzivní výhody u našich partnerů. 

 

Veškeré podrobnosti k roli "fotografa" uveřejníme v průběhu měsíce ledna. Nebude to nic složitého, ale minimálně ze začátku budete mít jistě řadu otázek.

 

Věříme, že v každém týmu a jeho okolí najdete alespoň jednoho nadšeného fotografa, který vám pomůže být více vidět. Společné posuneme mediální obraz amatérského fotbalu zase o krok dále!

 

Poděkování pro Instagram supporters:

toman1984 sedlos aksybera duby23 cmuchlinka honicek shacek

josipelijas trenpa12 patriiik_m bslnovotny31 photo_petraodrazilova 

josipelijas josef_prihoda jiribesta tomzrza jan.laluch groundhopping_vitajanda fkloucen _patizon_


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou