NEWS: Aktualizace hlasů v sestavách podzimu

17

Došlo k aktualizování hlasů v sestavách.

Do konce hlasování o hráče podzimu zbývají ještě necelé dva dny. Podívejte se do svých sestav, protože po vašem upozornění a po našem bádání jsme odhalili, že některým hráčům při hlasování pomáhali „roboti“ a tím jejich procenta rapidně rostly.

 

Tyto robotické hlasy jsou již minulostí. Tak neváhejte kouknout do svých sestav a hlasovat. Jdeme do finále. Každou hodinu můžete podpořit svého favorita.

 

Již brzy oznámíme hlavní cenu pro vítěze. Máte se na co těšit! 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 2. 2016 21:07
Vyhlášení v jednotlivých sestavách bude probíhat v průběhu týdne. Zítra bude zveřejněn článek, kde se dozvíte cenu pro celkové vítěze a postup, kdy a jak se bude losovat vítěz.
Již dnes je důležité, aby se všichni vítězové jednotlivých sestav podzimu registrovali.
2. 2. 2016 11:35
PROSBA NA POŘADATELE SOUTĚŽE: Prosím o vymazání robotických hlasů u hráče Libora Dvořáka ze Studené. Pokud tak již bylo učiněno a pan Dvořák má stále přes 60%, tak prosím o nějaké logické vysvětlení faktu, jak tento hráč přišel k desítkám tisíc hlasů (počet jeho hlasů prosím upřesněte), když ve vesnici Studená je jedna IP adresa:-))) Za nejrozumnější považuji zveřejnit, z jakých IP adres dostal pan Dvořák kolik hlasů. Alespoň to největší penzum. Z diskuze vidím, že nejsem jediný, koho hlasování pana Dvořáka velmi zajímá. Předem děkujeme.
2. 2. 2016 09:38
Chci se zeptat kdy budou vyhodnoceny výsledky hlasování u všech soutěží děkuji
2. 2. 2016 02:32
Rostislav Robot: Oni se tady snaží být velmi vtipní (ohl. Vašeho příjmení např.), ale vtipné to není. Já být na místě těch hráčů, kterým sebrali hlasy, tak to předám Policii, ať je to nestranně vyšetřeno.
1. 2. 2016 19:10
A ještě zajímavější je, že ihned na začátku soutěže jsem kontaktoval p.Příhodu, provozovatele tohoto serveru s tím, že Dvořákovi naskakují raketově hlasy, že není v jeho silách, aby hlasoval "sportovní" cestou a že by bylo vhodné, aby opatřili anketu captcha kódem, aby budila alespoň zdání důvěryhodnosti. Na to se mi p. Příhoda ani nenamáhal odpovědět a dnes nám tady vysvětluje, že se jim "nechtělo opatřit anketu otravným captcha kódem". Tak se ptám, koho "captcha kód" kód otravuje? Koho otravuje 1x za hodinu opsat 5ti místný kód? Zase jen Dvořáka, který hlasuje jak už víme z minulých soutěží kombinovaně roboticky (pochybuju, že jeho hlasy byly prověřeny) a manuálně, kdy obešel systém (stačí vypnout cookies) a kliká a kliká a kliká a místo jednoho hlasu za hodinu si jich posílá stovku (vím to, počítali jsme s přáteli, kolik hlasů je na 1%). Takže opisovat captcha by ho samozřejmě zdržovalo. No, a když už to uklikat nemohl, tak se některým hlasy vymazaly, no. To je směšné, absolutně nedůvěryhodné, nechť si hraje p. Příhoda s p.Dvořákem příště sám.
1. 2. 2016 18:56
Tady je hodně zajímavá jedna věc. A sice, že tuto soutěž "fotbalista kola" "fotbalista podzimu" vyhrává v JH neustále jeden a ten samý člověk, jakmile se dostane do sestavy. Jedná se o pána romské národnosti ze Studené. A když už má vyhrát někdo jiný, tak se jeho hlasy připočtou pod pofiderním zdůvodněním opět tomuto Romovi. Tak nevím, jestli je to proto, aby to bylo politicky korektní, nebo je to proto, že ten člověk je kamarádem provozovatele tohoto serveru. Osobně pro mně tento server ztrácí důvěryhodnost, protože fér by bylo soutěž anulovat a ne manipulovat s hlasy podle vlastního uvážení.
1. 2. 2016 15:31
To jste chlapi prokoučovali, dva měsíce z nás děláte blbce. Tak nějak to vypadalo při cinklém jaru : ) ach jo jsem zklamaný a nasraný zároveň. Připojuji se ke komentáři kolegy Nebeského. V klubu je 20 chlapů ale jen jeden hlas za hodinu. Doma je to to samé 6 mobilů a .....
1. 2. 2016 09:46
kontrolni kod pri hlasovani preziju kdyz to bude spravedlive...je to skoda ze se podvadi..tim tohle hlasovani pro me konci a vysledky neberu vazne protoze neverim ze jsou a budou smazany vsechny neplatne hlasy...
1. 2. 2016 07:26
Udělejte hlasování pouze pro přihlášené uživatele. Pokud je hlasování vázáno na IP adresu, tak jak mají hlasovat lidé, kteří mají v jedné obci stejného poskytovatele internetu a ve velkém množství neveřejnou IP adresu, tzn. všichni stejnou. Když člověk ani jednou za den nemůže hlasovat, protože mu to píše, že hlasoval před méně než hodinou a přitom vůbec nehlasoval, tak pak začne používat proxy server nebo podle vás roboty...
1. 2. 2016 07:08
Ono to asi jinak nedopadne než ta "otravná" captcha nebo něco podobného na vyfiltrování "robotů". Ale chápu že se vám do toho nechce protože to opisování může odradit spoustu slušných hlasujících. Na druhou stranu kdo chce hlasovat tak si jednou za hodinu ten kód rád opíše ;) Jo a poklona za tu občanku/technický průkaz :) Pěkné :)
1. 2. 2016 02:08
Ano, "robotické" hlasy byly odmazány, výsledné pořadí je sestaveno pouze z řádných hlasů. Nicméně chceme podobnému jednání předejít a změníme systém hlasování. Na druhou stranu, kdo si bude chtít nějaké hlasy navíc opatřit, nezabráníte mu v tom na 100% prakticky žádným technickým prostředkem. Čím více překážek připravíme, jen omezíme počet jedinců, kteří je dokážou obejít. Nastavíme to způsobem, aby to pro běžného uživatele bylo akceptovatelné a zároveň to odfiltrovalo naprostou většinu pokusů o falešné hlasy.
31. 1. 2016 21:19
To snad nemyslíte ani vážně, že by jste chtěli opakovat dvouměsíční akci. Tolik času co jsme na tom strávili a zase znova!!! Kontrola měla probíhat již od začátku a ne dva dny před koncem. Robotické hlasy budou snad vymazány, takže není co řešit.
31. 1. 2016 19:16
Dobrý den. Souhlasím s níže uvedeným, že jediná možnost je to celé zrušit a opakovat v zabezpečené formě. Jinak je to o ničem!
31. 1. 2016 11:09
Já bych to celé ukončila a nechala hlasovat znovu i s těmi kódy aby se vidělo kdo má chuť hlasovat. Nejsem it specialista a neumím si představit robotické hlasy a jejich odhalení. Jen mě mrzí že jste zakročili tak pozdě.
31. 1. 2016 00:05
Bohužel v některých soutěžích bylo robotických hlasů velice hodně, proto jsme museli zakročit a vymazat je. Máme v plánu změnit systém hlasování, ale musíme nalézt optimální vyvážení uživatelského pohodlí vs. rizika hlasování nesportovně "roboticky" ovlivnit. Nechtěli jsme do současného hlasování přidat otravné opisování kontrolních kódu "captcha".

Upravené hlasování bude znamenat i nové funkce. Chcete mít jako registrovaní uživatelé možnost např. spolutvořit sestavy kola? A co takhle hodnotit i jednotlivé hráče v utkání, rozhodčího a třeba i pivo a klobásu na stadiónu? Dejte nám vědet!
31. 1. 2016 00:03
Rostislave, jestli máte v občance/technickém průkazu příjmení Robot, jistě se na nějakém řešení dohodneme :)
30. 1. 2016 16:09
Tak pardon no :D příště už hlasovat nebudu..

Ostatní čtou