Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

1

Po skončení podzimní části jste měli možnost každou hodinu dát hlas svému favoritovi a posunout ho tak do TOP11 a závěrečného losování o zájezd na EURO 2016. Kdo byl v oné TOP 11 a kdo vyhrál celkového vítěze, které pro portál fotbalunas.cz exkluzivně vylosovala československá dvojice Jiří Kladrubský a Juraj Kucka, hvězdný hráč AC Milán a slovenský reprezentant.

Je dobojováno. Známe vítěze, který se díky losu bývalých spoluhráčů AC Sparta Praha, Jiřího Kladrubskýho a Juraje Kucky, podívá na EURO 2016 do Francie a to na zápas Česko – Turecko. Na zápas ho pošle cestovní kancelář Fotbaltour, hlavní partner ankety.

 

Na videu se dozvíte nejen TOP 11 hráčů, kteří od partnera Gazda Urban Brand dostanou dárkový balíček, ale také celkového vítěze a další čtyři fotbalisty, kteří obdrží fotbalový míč značky Nike.

 

Příští týden zveřejníme celkové pořadí vítězů všech sestav.

 

 

Foto: Instagram, @kladry@kuco33


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 2. 2016 23:01
Všem chci moc poděkovat za hlasy, toto vítězství je jen diký Vám!!! A samozřejmě díky Tobě Kuco!!! Doufám, že se tam potkáme a budu Tě moc pozvat na pivo :-) Nikdy jsem nic nevyhrál, je to skvělý pocit, velké díky ještě jednou!!!

Ostatní čtou