Pozvánka na mezinárodní turnaj - postav svůj tým

0

XII. Mezinárodní turnaj PragaCup v malé kopané. Turnaj PragaCup se uskuteční již po dvanácté v sobotu 25.6.2016 v Praze na Smíchově v areálu Mrázovka. Zúčastní  se 28 týmů – 300 hráčů z celé České a Slovenské republiky.

 

28 týmů - 300 hráčů - 4 hřiště - 1 areál - 1 vítěz

 

Turnaj PragaCup je zajímavý a oblíbený tím, že se ho zúčastňují týmy různých výkonností od týmů nehrajících žádnou soutěž až po profesionální týmy. Hráči na turnaj cestují i přes 700 km. Celý turnaj se odehraje na 4 hřištích současně v jednom areálu bez dlouhého čekání, turnaj řídí kvalifikovaní rozhodčí.  

 

Jsou připraveny hodnotné ceny, poháry, sportovní vybavení, vouchery a alkohol. Vítěz turnaje si navíc odveze putovní pohár a medaile. Dále bude oceněn nejlepší hráč, střelec a brankář turnaje. Na všechny hráče a diváky ve sportovním areálu čeká tým organizátorů, podavači míčů, restaurace, sprchy, WC, zdravotnice a fotografka.

 

Turnaje se pravidelně zúčastňují slavní fotbalisté a futsalisté. Předchozích turnajů PragaCup se zúčastnili: Jiří Skalák, Aleš Matějů, David Frič, Marcel Rodek, Martin Dlouhý, Vojtěch Engelmann a další.

 

Postav svůj tým - informace a registrace na: www.pragacup.cz 

 

REPORTÁŽ NA ČT SPORT 2014

REPORTÁŽ NA ČT SPORT 2015


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou