Začíná jarní část Divize C., S jakými představami do jara vstupují jednotlivé týmy? 1. část

0

Všem týmům jsme položili tři otázky.
Jak jste spokojeni se zimní přípravou?
Jaké jsou posily, popřípadě odchody?
Jaké máte cíle pro jarní část Divize C?

TJ SOKOL DRUŽBA SUCHDOL  - 7.místo , 24 bodů, skóre 27:17

Odpovídal spolupracovník redakce pan Vladimír Střihavka

1) se zimní přípravou vládne u nás spokojenost s docházkou, naplánované
tréninkové objemy hráči plnili, na závěrečném soustředění jsme měli 100%
účast hráčů. Jediné co nás v průběhu přípravy trápilo, byla zranění, ale
většina hráčů bude na první mistrovský zápas připravena s výjimkou brankáře
Kubáta a Černohlávka, kteří jsou po operaci menisku a k týmu se připojí nejdříve za 14 dní.
2) Odchody - Kacafírek - Český Brod, Jirků - Radim
Příchody - Bora - Slovan Poděbrady, Rybařík - FC Vlašim, Malík - Horky
nad Jizerou
3) Cíle zůstávají stejné jako před podzimní sezónou, hrát atraktivní fotbal
pro naše fanoušky, umístění do 5. místa bychom jako nováček považovali za
úspěch.

TJ JISKRA ÚSTÍ NAD ORLICÍ – 5.místo, 26 bodů, skóre 27:25

Odpovídal trenér pan Vladimír Chudý

1) S průběhem zimní přípravy jsem spokojený, většina hráčů odtrénovala, co bylo naplánované. Velmi pozitivní a důležité pro nás je, že se nám nikdo nezranil, respektive neonemocněl. Výsledky přípravných utkání nejsou úplně směrodatné, přesto je příjemné mít aktivní bilanci z těchto utkání 5 - 2 - 2, a věřím, že nám to dodá potřebné sebevědomí.
2) Začnu odchody, z podzimního kádru nám odešli dva hráči: Martin Ráliš – konec hostování a Matouš Brabec – odjel pracovně do Kanady.
Příchody: z hostování v České Třebové se nám vrátil Michael Kukla, po vleklém zranění se opět zapojili Ondřej Skalický, Petr Felgr a Lukáš Smejkal.
Úplně novou tváří v našem týmu je Jan Smola ze Sokola Sloupnice, které by měl doplnit a zkvalitnit náš stávající kádr.
3)Cíl pro jarní sezónu je jasný. Pohybovat se v klidném středu tabulky, vyhnout se tradičním výsledkovým výkyvům a bavit sebe a diváky pěkným fotbalem.

 

FK ADMIRA PRAHA – 10.místo, 22 bodů, skóre 19:21

Odpovídal trenér pan Jindřich Tichai:

1. Zimní příprava se nám výsledkově ani herně moc nepovedla. Na zkoušku přišla spousta nových hráčů, ale většina nedosahovala pro divizi potřebných kvalit. Trápily nás nemoci a nutnost velkého obměňování sestavy. V zimě jsme hráli turnaj na Meteoru. Porazili jsme jen domácí a remizovali s Českým Brodem. Jinak jsme ostatní utkání prohráli.

2. V zimní přípravě přišli Robert Turák (hostuje z Loko Vltavínu), Petr Mikolanda (hostuje z Viktorie Žižkov) a dva brankáři z dorostu, Ivan Žulevič a Petr Jakimeczko. Posledně jmenovaný hostoval na podzim v FC MAS Táborsko. Jestli budou posilami, to se ukáže až v sezoně.

3. Plány na jarní část jsou jednoduché. Udělat co nejrychleji dost bodů a mít klid. Předvádět dobrou hru a přilákat do hlediště víc lidí než kolik chodilo na podzim. A důležitým cílem je i zabudování dalších mladých hráčů do základní sestavy.

FC OLYMPIA HRADEC KRÁLOVÉ – 1.místo, 38 bodů, skóre 46:8

Odpovídal spolupracovník redakce pan František Bárta starší

Cíl pro jarní sezonu? Zůstává neměnný – postup do vyšší soutěže.
František Bárta st.: „V zimní přípravě pro náš dlouhodobý a předem avizovaný cíl hráči i realizační tým udělali maximum; věřím, že těžkou přípravu v soutěži zúročí a fanouškům i sponzorům nabídnou v příští sezóně Českou fotbalovou ligu. Přeju také všem marodům a rekonvalescentům, aby se co nejdříve zapojili do tréninků i zápasového zatížení.“


Soupiska – brankáři: Petr Kobos (1977), Dominik Krejčí (1997), Jiří Mašek (1975). Obránci: Ondřej Haupt (1992), Vlastimil Karal (1983), Itsios Konstantinos (1998), Martin Kosař (1995), Jan Novotný (1991), Adrian Rolko (1978). Záložníci: Michal Demeter (1982), Filip Klapka (1981), Itsios Konstantinos (1998), David Ličman (1997), Jiří Poděbradský (1982), Matěj Ptáček (1993). Útočníci: Josef Dvořák (1985), Richard Jukl (1993), Radek Korba (1991), Karel Krejčík (1993), David Kuťák (1990), Martin Malinský (1994), Peter Očovan (1984), Petros Topouzis (1991).
Realizační tým – trenéři: Mgr. Miloš Sazima (1976), Jan Kraus (1979). Vedoucí mužstva: František Bárta ml. (1990), Maséři: Štefan Gašparovič (1960), Václav Sobotka (1972). Lékař: Jan Kaufman (1962). Sekretář oddílu: Michal Lesák (1975).
Příchody: Richard Jukl – FC Hradec Králové, hostování, Martin Malinský – Chrudim, hostování. Odchody: Omovie Kingsley – hostování (Nový Bydžov), Michael Hofman – ukončení hostování, Rafail Goutsios – ukončení hostování.


Přípravné zápasy:
MFK Trutnov – FC Olympia 3:2 (g. Demeter, Ptáček)
FC Hradec Králové juniorka – FC Olympia 0:2 (g. Novotný, Jukl)
FK Trutnov B – FC Olympia 0:0
MFK Chrudim – FC Olympia 4:2 (g. Jukl, Demeter)
FK Jablonec juniorka – FC Olympia 1:3 (g. Očovan 2, Krejčík)
Loko Vltavín – FC Olympia 0:1 (g. Očovan)
FK Olympia – SK Převýšov 1:0 (g. Ličman)
FK Mohelnice – FC Olympia 1:1 (g. Kuťák)
FC Olympia – Kratonohy 2:1 (g. Jukl 2)

FK LITOL – 14.místo, 10 bodů, skóre 16:55

Odpovídal spolupracovník redakce pan Michal Jareš

1) se zimní přípravou nemůžeme být určitě spokojeni, jelikož z důvodu budování prakticky zcela nového kádru se tréninků účastnilo  malé množství hráčů. Ačkoliv průběžně hráči přibývali, účast na trénincích byla slabá.
2) Nějaké odchody byly, ale na druhou stranu se vedení s některými hráči dohodlo na pokračování hostování do konce sezony. Pár hráčů a to doslova již přišlo (Marek Baran a Mehmed Arapovič) naproti tomu finalizování kádru stále pokračuje a někteří hráči zřejmě přijdou opravdu na poslední chvíli…
3) Z odpovědi na předešlé body je patrné, že naše cíle jsou jasné!!! Se ctí a vztyčenou hlavou dohrát sezonu a v každém zápase odevzdat maximum. Na co to bude stačit, to ukážou až samotná utkání…

MFK TRUTNOV – 3.místo, 29 bodů, skóre 36:24

Odpovídal trenér pan Miloš Dvořák

Jak jste spokojeni se zimní přípravou?
Se zimní přípravou jsme vcelku spokojeni, až na pár výjimek, kdy někteří hráči museli plnit pracovní nebo studijní povinnosti. Proběhla jako obvykle v domácích podmínkách, na konci ledna jsme absolvovali tradiční kondiční soustředění v Horním Maršově. Ale až soutěžní utkání odhalí, jak se nám příprava povedla.

Jaké jsou posily, popřípadě odchody?
Příchody: Jakub Matějka (hostování z FC Slovan Liberec). Odchody: Stanislav Horák a Jan Landyš (ukončení hostování), Jan Čech (z osobních důvodů nenastoupil do přípravy). Ke kádru se připojili někteří dorostenci, s jejich výkony jsme byli vcelku spokojeni.

Jaké máte cíle pro jarní část Divize C?
Udržet postavení v horní polovině tabulky, tedy hrát bez záchranářských starostí. Zapracovat do kádru mladé odchovance a předvádět výkony, kterými bychom přilákali ještě více diváků.

FK JAROMĚŘ – 15.místo, 9 bodů, skóre 13:34

Odpovídal předseda klubu pan Jiří Lebedínský

Jak jste spokojeni se zimní přípravou?
Letošní zimní příprava byla trochu specifická. Vcelku hodně nám do ní zasáhly pracovní povinnosti (směnování) hráčů, které těžko ovlivníme. Dále přišlo relativně dost nových hráčů, a proto jsme zvolili model hodně zápasů (10) s těžkými soupeři (ČFL, Divize, KP). V těchto zápasech nešlo až tak o výsledky, jako spíš o to, zvyknout si na těžké zápasy, které nás v jarní části divize čekají a malinko jiný herní styl, který bychom rádi na jaře praktikovali. Vše směřovalo ke zdárnému konci a byli bychom víceméně spokojeni, kdyby se nám v posledním přípravném utkání v Náchodě dlouhodobě nezranil Martin Kilevník….

Jaké jsou posily, popřípadě odchody?
Příchody:
Pavel Matějka – hostování do 30.6.2016 (FK Pardubice)
Martin Knap – hostování do 30.6.2016 (FC-HK)
Martin Štajer – hostování do 30.6.2016 (TJ Sokol Třebeš)
Petr Hrabík  – hostování do 30.6.2016 (TJ Žamberk)
Odchody:
Matěj Exnar – Studijní 1/2 roční pobyt v zahraničí (Nikaragua)
Pavel Krahulec - ukončeno hostování (TJ Dobruška)
Stanislav Kašajík – (přesun do ,,B" týmu)

Jaké máte cíle pro jarní část Divize C?
Cíl je jediný. Pokusit se o nemožné, a to je záchrana divizní soutěže pro Jaroměř i pro příští sezónu. Víme však, že je to téměř nadlidský úkol… Dokud však bude byť jen teoretická šance na záchranu, chceme se o ni prát.






Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou