Přepeře slaví překvapivě postup v poháru přes Mšeno

0

V prvním kole poháru LFKS přiřkl los loňskému vítězi celého turnaje Jiskře Mšeno soupeře z Přepeř. Přepeře hrají 1. B třídu stejně jako rezerva Mšena, ale poněkud překvapivě Přepeře zvítězily a odváží si cenný skalp s výsledkem 1:3.

Ano, Jiskra Mšeno loni zvítězila ve finále v Semilech a oslavila celkové vítězství poháru, letos tento titul ale neobhájí, protože nečekaně vypadla již v prvním kole. Mšeno má momentálně problémy s kádrem, na druhou stranu Přepeře mají na svou soutěž vynikající tým, který by jistě mohl hrát o jednu nebo dvě soutěže výš, vždyť za ně hraje legenda Martin Abraham, který má více než 150 ligových startů a dva ligové tituly. Dalším zajímavým jménem na Přepeřské soupisce je Jaroslav Peškar, který zažil svůj vrchol kariéry ve svých 20 letech v dresu NK Domžale, kde oslavil titul a zahrál si i kvalifikaci Ligy Mistrů. Proslýchá se také, že by měl po sezóně do týmu přijít Jaroslav Nesvadba momentálně hrající za sousední Semily, ale v sezóně 2005/2006 patřil do kádru slavného Zenitu Petrohrad, který letos vypadl až v osmifinále Ligy Mistrů. To jsou Přepeře, malá vesnice s velkými ambicemi.

 

Utkání se odehrálo na umělé trávě ve Mšeně, ta jistě zažila lepší časy a již je zralá na rekonstrukci, která by měla přijít letos na jaře. První minuty byly ve znamení vyrovnaného fotbalu. Postupem času byly více nebezpečnější Přepeře, ale do výrazné šance se neprobojoval ani jeden z týmů. Ve 40. minutě asistent rozhodčího vracel nadávky domácího hráče na jeho osobu a úmyslně otočil autové vhazování v jeho neprospěch, to se stalo domácím osudným a po následném rohovém kopu se prosadil zmiňovaný Martin Abrahám, Přepeře šly do vedení a zaslouženě v prvním poločase zvítězily.

Do druhého poločasu chtěli domácí vlétnout a poprat se ještě o výsledek. To se jim podařilo a v 55. minutě se po rohovém kopu a následnému chybnému vyražení brankáře Kumprechta míč dostal až na hlavu Čecha, který nekompromisně poslal hlavou míč do sítě a srovnal tak skóre. Mšeno ovšem nezůstalo koncentrované dlouho a o minutu později hostům opět vrátil vedení tradiční střelec Filip Tokan po krásné akci, která ozdobila utkání. Patnáct minut před koncem se na domácí straně zranil střídající Grubhoffer a na lavičce již byl pouze náhradní brankář Braniš, a tak musel jít s přelepenou jednou jedničkou v čísle 11 do hry, stejně to nebylo nic platné a místo vyrovnání přišla pro domácí další rána, když vedení hostí navýšil bývalý hráč Mšena, opět zmiňovaný Jaroslav Peškar a definitivně ukončil Mšenské šance na postup do dalšího kola. V posledních minutách se ještě Mšeno dostalo do několika slibných šancí, ale Kumprecht několik šancí skvěle vychytal, a tak Přepeře slaví postup do dalšího kola. Zápas skončil výsledkem 1:3.

 

Sestava Jiskra Mšeno: Kobachidze - Daniel, Heinrich, Macháček, Novotný(56. Grubhoffer(83. Braniš)), Bém, Čech, Hartman, Švorc, Krámský, Moravec

Sestava Fk Přepeře: Kumprecht - Tušer(20. Kubáček), Feri, Hrmo, Hurt, Abraham(80. Trč), Peškar, O. Horák, Pěnička, Císař, Horák, Tokan(78. T. Horák)

Branky: 42. Abraham, 55. Čech, 56. Tokan, 82. Peškar

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou