A je to venku! Konečně můžete po utkání vyjádřit svůj názor na rozhodčího, výkon soupeře a mnoho dalšího

3

„Nezapomeň ohodnotit výkon hráčů a rozhodčího na fotbalunas.cz“ to je nové motto spojené s revoluční novinkou, která všechno změní.  Už o tomto víkendu spouštíme uživatelské hodnocení. Zavažte si pořádně kopačky, startujeme!

 

 

Zná to úplně každý. Jdeš se jako obvykle podívat na svůj oblíbený tým nebo prostě jen tak na místní fotbálek a po jeho skončení máš chuť k utkání vyjádřit svůj názor. Doteď si mohl „pochválit“ rozhodčího maximálně u pivka v hospodě. Když ti na fotbale ve stánku připravili tu nejlepší klobásu v okrese, natočili skvěle vychlazené pivo, nebo si žasl nad precizně střiženým pažitem a chtěl za to vysmeknout poklonu správci hřiště - opět nešlo to jednoduše „poslat dál“. Tomu je s novým hodnocením ale konec.

 

Nyní můžeš hodnotit od skvělého výkonu rozhodčího přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 

Jistě už si i ty někdy otevřel noviny a hledal si, jakou známku dostal tvůj oblíbený ligový hráč. Buď si souhlasně pokyvoval, nebo si hledal jméno autora, který udělil nesmyslnou známku. Teď i ty se můžeš u nás podílet na tvorbě hodnocení každého hráče a určit, kdo byl podle tebe v utkání ten nejlepší. Svého favorita jednoduše doporučíš přímo v hodnocení redaktorovi jako kandidáta na hvězdu utkání.

 

Jak na to? Přímo v reportu z utkání najdeš tlačítko „Ohodnotit zápas“. Za ním se skrývá několik skupin hodnocení. Oznámkovat můžeš výkon rozhodčího, celkovou úroveň utkání, hru obou týmů i jednotlivých hráčů. Dále nechybí ani možnost určit, kdo v tvých očích byl hráčem utkání za domácí a hosty, případně přidat komentář, proč ses tak rozhodl, což je velice užitečné pro lepší informovanost redaktora. Dokonce se můžeš vyjádřit i k areálu a zázemí domácího týmu. Obodovat  lze jídlo, nápoje nebo třeba sdělit veřejnosti, jak jsi byl spokojený s hrací plochou a kabinami. Celé utkání můžeš dát pod lupu a říct všem svůj názor.

 

DEJTE VĚDĚT DIVÁKŮM, ŽE MOHOU HRÁČE HODNOTIT 

 

Připravili jsme pro vás ke stažení letáky formátu A5, které můžete vylepit na dobře viditelné místo - například u vstupu, na pokladně, na tribuně, nebo třeba jen na vratech do areálu nebo dveřích do šaten.

Černobíla verze ke stažení

Barevná verze ke stažení

 

 

 

Které utkání bude první podrobeno hodnocení? Kdo pošle první tip na hráče utkání? Nechme se překvapit již o tomto víkendu.

 

 

Vaše podněty k hodnocení směřujte na adresu info@fotbalunas.cz

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 9. 2016 20:40
Rozhodčí Oborník.....se minul povolání....chybělo málo a byl průser....Druhou půlku pískal moc zle....zaplať pánbůh,že nakonec tři body a zdravé nohy jsou v Jiříkově.
20. 5. 2016 20:21
Jednatel klubu Koždoň:Rád bych vnesl do reportáže i svoje poznatky ze zápasu.Prvních 30 min patřilo Světlíku, o opaku nemůže být ani řeč.Naštěstí se Světlíku nepodařilo proměnit šance které si vypracoval a to je dle mého názoru hodně rozhodilo!Druhý poločas jsme začali úplně jinak,hostující se začali mezi sebou hádat a v soubojích hodně propadat.Benešov měl v druhém poločase navrh.Hostující začali (převážně tedy obrana) fyzicky propadat a jejich disciplína se začala vytrácet.Šance byly na obou stranách,ale branky se nedočkalo ani jedno z mužstev.Z mého hlediska byla remíza zasloužená!!To je k zápasu vše...rád bych ale reagoval na výrok pana rozhodčího Jandy.Cituji:dejte si pozor na články které píšete...nedivte se pak,že rozhodčí píská proti vám!NECHÁPU jak je vůbec možné,že se delegovaný rozhodčí ohání takovou věcí?!!!
Teď nepíši za klub ani za Benešov,ale sám za sebe.Pane Janda,nesoustřeďte se na to,co kdo píše,ale na to co pískáte.Nejste reportér,ale rozhodčí!!!Pokud Vás více zajíma jaký názor na Vás mají lidé,než to,jaký výkon předvedete na hřišti,měl by jste se zamyslet nad pokračováním Vaší kariéry rozhodčího!!!Rád bych Vás upozornil,aby ste si pečlivěji nastudoval články které čtete,aby jste byl v obraze ,kdo koho napadá!!!!Byl to právě Světlík,který kritizoval výkon rozhodčího Holuba!!Z naší strany žádná reakce na výkon rozhodčího neproběhla a už vůbec jsme neotiskli žádný článek!!!!!!!!!Takže ještě jednou k Vám...než začnete někoho obviňovat,měl byste si pořádně zjistit podrobnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!
23. 4. 2016 18:58
Union Plzeň - DÝŠINA 2:1

Ostatní čtou