Trenér Horna přijede do Libáně jako trenér hostující Nemyčevse. Jak bude přivítán v jeho bývalém působišti?

0

22. kolo III. třídy okoření zápas Libáně B a Nemyčevse, kdy tím zajímavým faktorem bude hostující trenér Horna, jenž se vrací jako trenér soupeře do prostředí, kde dlouhodobě trénoval Libáň v krajských soutěžích. Uvidíme, jestli budou brankáři v zápase čarovat (viz. úvodní foto). 

V dalším kole III. třídy se proti sobě postaví týmy TJ Sokol Libáň B - Nemyčeves. Bude se jistě jednat o atraktivní zápas, protože trenér Nemyčevse Horna trénoval cca 5 let v Libáni kraj. V sobotu 21. 5. 2016 bude v Libáni na diváky čekat zápas dvou týmů, které se vezou na vítězné vlně. Domácí tým se nachází na 7. místě s 26 body. Na druhé straně Nemyčeves je na druhém místě tabulky a má 37 bodů. Na tento zápas byli delegováni kvůli vypjatosti zápasu tři rozhodčí z krajského fotbalového svazu. V rámci tohoto utkání bude před jeho zahájením probíhat oficiální loučení libáňských fotbalových legend: Zavřel Jiří, Švorc Martin, Švorc Jan, Valenta Mirek, Rýdl Luboš, Horák Robert atd. Určitě si nenechte tento zápas ujít, jelikož k vidění bude jistě zajímavý zápas a doufáme, že i hodně branek.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou