Blíží se turnaj v malé kopané LASO CUP - registrujte se!

0
Poslední červnový víkend 24. - 26.6. se uskuteční již 9. ročník akce s názvem LASO CUP. Jedná se o mezinárodní turnaj v malé kopané mužů i žen s bohatým doprovodným programem. Patronem akce je český fotbalový reprezentant Michal Kadlec.

 

Akce se koná ve sportovním areálu v Nedachlebicích u Uherského Hradiště. Bude se hrát na 6 malých hřištích a za každou brankou jsou zabudovány záchytné sítě pro větší plynulost hry. V areálu je i možnost stanování zdarma a také prostory na občerstvení a pódium s parketem na hudební zábavu. Turnaje se každoročně účastní na 70 týmů. V sobotu jsou na programu kvalifikační skupiny a týmy si můžou vybrat, zda budou hrát dopolední nebo až odpolední skupinu. Do nedělních bojů postupují všechny týmy, kde se utkají o zajímavé ceny v hodnotě 60 tisíc (1.místo 12 tisíc hotově, sada dresů, dva poháry, medaile a mnoho dalších).

 

Chystáme pro Vás i bohatý doprovodný program. Každý večer pro Vás bude nachystána hudební zábava, dále chystáme měření rychlosti vaší střelby, soutěž o nejlepšího penaltového exekutoru o vstupenky na Premier league, promítání zápasů z ME ve Francii, bohaté občerstvení včetně grilovaných specialit a mnoho dalšího.  

 

Registrovat se můžete na webových stránkách turnaje www.lasocup.cz, kde naleznete i mnoho dalších informací o připravované akci a také ohlédnutí za všemi 8. skončenými ročníky. Informace můžete získat také na telefonních číslech 739670735 a 604276287.  

 

Rádi Vás na začátku léta v Nedachlebicích uvidíme a doufáme, že si společně celý víkend užijeme, ať se akce zúčastníte jako aktivní hráči nebo pouze návštěvníci.  

 

Pořadatelé turnaje www.lasocup.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou