Zbuzany se opět vrátily na vítěznou vlnu

0

Na programu sobotního dopoledne bylo ve Zbuzanech utkání 26. kola 1.A třídy, skupiny A, kam se přijeli fotbalisté Mníšku pod Brdy poprat o cenné body. 

Na horké půdě Zbuzan, kteří v této soutěži doma ještě neprohrály, bylo k vidění atraktivní utkání, které otevřel hned na začátku pěknou střelou zpoza velkého vápna domácí bek Michal Maleček, ale hostujícího brankáře Ondřeje Resla nepřekvapil. Během prvního poločasu měli více ze hry zbuzanští fotbalisté, což se projevilo na výsledkové tabuli už v 17.minutě, kdy po rohovém kopu Radka Šírla zasáhl balon rukou jeden z hostujících hráčů a hlavní rozhodčí Jakub Mansour odpískal penaltu. K té se postavil již zmiňovaný Maleček, který s přehledem skóroval. Před koncem prvního poločasu byly k vidění šance na obou stranách hřiště. Přímý kop Mníšeckého Lukáše Rady jen o pár centimetrů minul branku, hlavička domácího Marka Kincla skončila na břevně a následná dorážka ještě výš. Poločas tedy skončil za stavu 1:0.

 

 

Osm minut po začátku druhého poločasu kopali domácí po faulu Daniela Černého druhou penaltu. K té se postavil levý bek Robert Barciaga a bez zaváhání zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Deset minut na to se skóre měnilo znovu. Po závaru ve vápně hostů našel František Koubek vzduchem Marka Kincla, který svým devatenáctým gólem v sezoně potvrdil, že hra hlavou je jeho silnou stránkou. Mníšek ale nevhodil flintu do žita a snažil se pomocí rychlých brejků překvapit obranu soupeře. Většinou však střely lítaly mimo branku jako ta kapitána Marka Kindela nebo do míst, kde byl připravený domací brankář Pavel Rams. Do konce utkání se nic nezměnilo a tři body tak zůstaly ve Zbuzanech.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou