HODNOCENÍ SEZÓNY - HLUČÍN: Páté místo je za posledních pět let od sestupu z 2. ligy nejlepší výsledek, říká Valachovič

0

FC Hlučín alias  ,,Žluto-zelená srdce" se v podzimní části sezóny radoval o něco víc, než v té jarní. Tu podzimní zakončili výhrou 3:0 doma proti Otrokovicím. Svěřenci trenéra Valachoviče okusili čtrnácti zápasovou šňůru bez porážky, kterou ukončil zápas na jaře v Uničově. Na jaře tým dokázal zvládnout derby proti Vítkovicím výhrou 1:0 a v posledním kole uhrál remízu 2:2 s mistrem MSFL. Hned v prvním kole tým zajížděl do Břeclavi a přivezl si tři body za výhru 4:1 (tu nejvyšší za jarní část).

FC Hlučín: 5. místo, 13 výher, 10 remíz, 7 proher, skóre 49:44, 49 bodů

 

Trenér Milan Valachovič:

"Sezónu mužeme hodnotit jako vcelku vydařenou. Skončili jsme na 5. místě, což je nejlepší výsledek Hlučína za posledních 5 let od sestupu z 2.ligy do MSFL. Mužstvo se konsolidovalo, kostra mužstva je vytvořená. V podzimní části jsme měli nejlepšího střelce Dominika Krauta, který se v jarní části zranil a více branek nedal. Měli jsme tam také čtrnáctizápasovou šňůru bez porážky, což jsou ty pozitiva. Mohli jsme na podzim udělat o nějaký ten bodík navíc a to nás mohlo katapultovat do první trojky. Nejlepší hráč za celou sezonu byl Petr Žižka. Na letní přípravu jsme nezvolili úplně težké zápasy, jako jsme měli teď dva roky po sobě. Máme tam Divizi, Bruntál z 1.A třídy, Baník Ostrava juniorku + pohár."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou