HODNOCENÍ SEZÓNY - Hořovicko: Podařilo se nám splnit, co jsme si po podzimu stanovili, raduje se kapitán Kaufman

0

Ani v letní pauze nebudeme spát, přineseme vám hodnocení sezóny všech týmů. Začneme hned u příčky nejvyšší. Středočeskému klubu z Hořovic se podařilo ovládnout Divizi A a postupuje tak do České fotbalové ligy.

FK HOŘOVICKO - 1. místo - 69 bodů, skóre 82:28

 

Obránce a kapitán Luděk Kaufman:

„Sezónu hodnotíme samozřejmě pozitivně. Podzimní část dopadla skvěle, třináct vítězství a dvě prohry mluví za sebe. V jarní části jsme občas pokulhávali, ale často jsme si ty zápasy komplikovali sami. Nebylo to tak, že by nás soupeř přehrával, vyjma jednoho poločasu v Sedlčanech. 69 bodů, stoprocentní bilance v domácích zápasech, 82 vstřelených gólů, to mluví za vše. Mohlo být o osm až deset inkasovaných gólů méně. Jsme šťastní, že se nám podařilo splnit cíl, který jsme si po podzimní části stanovili. Myslím si, že jsme zcela zaslouženě „áčkovou“ divizi vyhráli. Kdyby se počítaly body jen za remízy a ne za penalty, tak máme náskok větší než pětibodový.

 

Vyzdvihnout některé hráče je složité. Náš systém souvisí s prací celého týmu. Jsou tam samozřejmě kluci, kteří tvoří hru. Jan Mojdl a Ondra Vrabec měli vynikající především podzim, Kuba Vaníček je podle mě nejlepší hlavičkář v divizi. Nemůžu opomenout Vojtu Zítka, nejlepšího střelce týmu. Povedl se mu také hlavně podzim, na jaře jsme hráli hlavně s Danem Hájkem v útoku, oba útočníci dali dohromady skoro 40 gólů, to je skvělá vizitka. To jsou kluci, kteří týmu pomáhají. Nemůžu ale říct, že by to byl fotbal o třech čtyřech hráčích. Nechci vyzdvihovat jednotlivé hráče, tým řadím nad jednotlivce.“

 

Fotografie pocházejí z dílen Denisy Pernicové, Jaroslava Hladíka, Davida Štveráka a Jiřího Duchoně. Děkujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou