Hráči mistrovské Nové Vsi očima zkušeného Procházky

0

Nová Ves si připsala historický úspěch, když postoupila do krajské soutěže. Jeden z tahounů Nové Vsi, Radomil Procházka, nám přiblížil všechny jeho spoluhráče i realizační tým. Procházka je srdcař, který žije fotbalem, což bylo znát i z jeho nedávného rozhovoru zde na webu. A hlavně jeho bezprostřednost je znát z uvedených popisků u jednotlivých, pro tuto sezónu zlatých hochů.  

Pavel František (brankář)

Tak v první řadě jsme týden před tímto ročníkem neměli žádného brankáře a vypadalo to s námi bledě. Tak jsme zavolali Frantovi a on hned říká: „chcete pomoc? Tak já tedy přijdu no!“ To že v 45 letech vyhraje okresní přebor, tak to před ním klobouk dolů, protože to se jen tak nikomu nepodaří! Chtěl bych mu ještě jednou moc poděkovat a moc mu to přeji.

 

Radek Kolafa (brankář)
S Kofim jsem toho ve fotbale zažil nejvíc ze všech spoluhráčů. Začínali jsme spolu v SK Mladé, kde jsme byli dlouhých 10 let a v roce 2005 vyhráli titul okresu, potom jsme spolu nastupovali i za SK Borovany, kde jsme opět v roce 2008 získali titul!!! Poté jsme se na malou chvilku rozešli a teď nám opět pomohl k prvnímu místu v Nové Vsi. A za to, protože už moc nechytá, bych mu chtěl moc poděkovat, protože vždy když jsem potřeboval, tak mě nikdy nenechal ve štychu! Takových lidí si opravdu vážím, protože je jich velmi málo!

 

David Holzer (obránce)

Dave, šikovný kluk, pamatuji si ho, když na mě pokaždé hrával ještě za Hodějovice a řeknu vám, že to moc příjemné není! Jeho zápor je, že mi občas kouří cigára a nikdy je nekoupí (smích), ale on se to časem naučí.

 

Eduard Janeček (obránce)

Jojo Eda, kapitán mužstva, takové dvě věže s Davidem, musím říct, že hrál moc dobře, jen tak dál. Jen trochu přibral a rýsuje se mu vanička, ale to skončilo, půjdu po něm v přípravě jako pes! Musím mu ale poděkovat, jak dokázal se vším všudy připravit dokopnou, opravdu to stálo za to.

 

Petr Boháč (univerzál)

Tak jestli má někdo místo nohou motorku, tak je to právě Bohy! Už taky není nejmladší, ale to co na hřišti předvádí, je někdy až neuvěřitelný a bez něj bychom jen těžko hráli. U něj je strašná výhoda, že může hrát opravdu všude, ale já jsem rád, že hraje stopera, protože kdyby hrál v útoku, tak už bych asi neměl místo. (smích) Na hřišti se občas hádáme, ale jak jsme od sebe daleko, tak se ani někdy na tu dálku neslyšíme. S Bohym  trávím asi nejvíc času z kluků z mužstva, jezdíme spolu na tréninky i zápasy, takže vše v pohodě.

 

Miroslav Vávra (obránce)

Mireček, ten kluk tu snad prožil vše a pořád říká, jak bude končit, že na to nemá atd. No a podívejte, má s Novou Vsí tři tituly a já mu je moc přeji a doufám, že se s námi za hranice okresu ještě podívá, přál bych si to!

 

Jakub Kohout (obránce)

Kuba, tak ten mi letos nahrál za celý ročník snad jednou! (smích) Jinak nepříjemný obránce a hrál taky velmi dobře, i když si myslím, že když bude chtít, má v sobě daleko víc. Věřím, že zamaká a dostane to ze sebe.

 

Vít Neumann st.

Víťa, nejstařší hráč (47), v jeho letech bych chtěl běhat jako on, zatím zvládnul všechny přípravy, což obdivuji. A když už nastoupil, tak určitě nebyl horší než ostatní! Hlavně bych mu však chtěl poděkovat za to, jak se stará o celý areál a kolik času tomu obětuje, moc dobře vím, kolik to stojí úsilí a Víťa je v tomto ohledu opravdu perfektní a těžko bychom bez něj existovali! Děkujeme.

 

Petr Lexa (útočník)

Lexič, výborný kluk, ve Vsi je strašně dlouho, i když  hrál velmi málo, protože patří mezi ty skoro  nejstarší, snad nikdy nechybí na tréninku, což se jen tak nevidí a já to obdivuji. Jinak perfektní DJ a na jeho diskotéky se nedá jen tak zapomenout!

 

Zbyněk Holý (záložník)

Holinka, tak tenhle kluk, kdyby ze sebe dostal co v něm je, tak je jeden z nejlepších hráčů, se kterým jsem kdy hrál! Jinak osobnost mužstva a stavební kámen, na to jak je mladý, tak opravdu má vše, co má mít fotbalista. Jen někdy trochu víc, protože ten talent co v sobě má, ho někdy až moc dusí, ale já Zbyňovi věřím, že to vše ještě prodá a potáhne nás!!

 

Bohumír Češka (záložník)

Myslím si, že Boža je nejlepší hráč ve Vsi všech dob, opravdu neskutečný fotbalista a osobnost na hřišti i mimo něj! Kdo Božu zná, nebo s ním či proti němu hrál, tak ví, o čem mluvím. A já jsem šťastný, že pravě já s ním hrát můžu a doufám, že toho spoustu ještě odehrajeme!

 

Petr Janovský (záložník)

Jany, taky výborný fotbalista a ještě můj spolužák, takže už jsme spolu něco prožili! Výborný parťák, na kterého se dá spolehnout, jen škoda, že se teď má stěhovat do Rakouska, takže bude velmi málo, ale věřím, když bude mít čas, tak nám přijde pomoc a na hřišti i mimo něj to zase pořádně roztočí. (smích)

 

Vít Neumann ml. (záložník)

Nojmi, obrovský fanoušek Motoru, až už mě s tím někdy štve (smích), ale jinak dobrý kopáč s výbornou technikou! Někdy něco mumlá pod vousy, ale to jsou ti mladí. Když je potřeba zamakat, tak poslechne a splní to, a to se mi na něm líbí. Jeden z mála, když něco má udělat, třeba pití atd., tak jde a udělá to, takže super! Je prostě po tatínkovi.

 

Roman Šejba (záložník)

Šejbič, míč mu opravdu není cizí, i když ho někdy drží až moc dlouho, ale on pozná ve vyšší soutěži, že když to nedá dřív, tak bude mít problém, aby nepřisel o nohy! Jinak velmi dobrý kluk.

 

Libor Labaj (záložník)

Liborek, ten už taky vyhrál se Vsí, co šlo a  vždycky tomu na hřišti dal 100%, je až neuvěřitelné kolik toho na hřišti naběhá, i když někdy možná zbytečně, ale on stále běhá a běhá, a jeho pílí dokázal, co dokázal a já před ním smekám!

 

Václav Brožka (útočník)

Venca, parťák z útoku, taky velmi dobrý fotbalista a jeho góly, hlavně v podzimní části, nám strašně moc pomohli. Někdy, no někdy, skoro pořád to drbe, ale my si to pak vždy vyříkáme a je to v pohodě! Už spolu hrajeme dlouho, takže se dobře známe a víme co od sebe čekat.

 

Radomil Procházka (útočník)

Myslím, že mi nepřísluší psát o sobě, to bych raději nechal na někom jiném. Jen jednu věc mám na srdci. Tento titul bych strašně moc chtěl věnovat, a myslím, že nemluvím jen za sebe, mému kamarádovi Pavlovi Tvarohovi, který nás po dlouhé nemoci opustil a který nám bude hrozně moc chybět! Byl to můj opravdový kamarád a stále na něj myslím! Bary ten titul je pro TEBE!!!!

 

František Hlaváč (útočník)

Frantu, toho bych opravdu na hřišti v souboji potkat nechtěl. Neskutečně tvrdý fotbalista. I když mu míč někdy překáží, svojí bojovností to vše vynahradí. Když seká hřiště právě Franta, je vždy připraveno, jak při ligovém utkání.

 

Zdeněk Sklář (vedoucí mužstva)

Vedoucí mužstva a neuvěřitelný fanoušek. I jemu patří velký dík za vše, co pro nás dělá, kolik času obětuje a nechybí na žádném zápase. Bez něho si naše fotbalové utkání nedokážeme představit.

 

Jiří Kukačka (předseda klubu)

Velmi dobrý, až někdy moc hodný člověk. Svoji roli předsedy klubu zvládá dobře, ale protože v této funkci je teprve na začátku, tak časem sám pozná, kdy přitvrdit a stane se z něho ten pravý bafuňář. Jirkovi patří velký dík.

 

Miroslav Pekárek (trenér)

V první řadě bych chtěl podotknout, že nás Míra jako hlavní trenér přivedl ke dvěma titulům. Klobouk dolů, co s kluky (kteří jsou výhradně bydlištěm z Nové Vsi) dokázal. Krajská soutěž v této vesnici je obrovský a mimořádný úspěch. V Nové Vsi působí jako trenér cca 5 let, a chtěl bych říct, že to po celou dobu dělá zadarmo, což je v dnešní době až obdivuhodné. MÍRO DĚKUJEME!!!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou