HODNOCENÍ SEZÓNY - Frymburk + Dříteň

0

Protože se nám nepodařilo získat vyjádření zástupců trhosvinenského oddílu, můžeme v hodnocení sezóny volně přejít k šestému a sedmému místu tabulky. Ty obsadil Frymburk a Dříteň.

6. místo - FC Šumava Frymburk - 26 / 11 - 3- 12, 48:53, 36 bodů

Nejlepším střelcem týmu se stal Zdeněk Vrátil s 12 trefami, o dvě branky méně nasázel Stanislav Budík. Třikrát byli jako hvězda zápasu označeni Jan Rillich, Stanislav Budík, Jan Šisler, Dušan Račák a Zdeněk Vrátil.

 

Vlastimil Mertl (trenér):

„Skončili jsme na 6. místě, což je sice horní polovina tabulky, ale spokojenost není. V mnoha zápasech jsme nastupovali v oslabené sestavě a to se vždycky někde odrazí! Určitě měl náš tým na větší zisk bodů. Z hráčů pochválím kapitána Dušana Račáka, který šel do každého zápasu s velkým úsilím, i když několikrát nebyl úplně fit. Velkou oporou je pro nás Jan Šisler, který odehraje všechny posty, které je potřeba. Z útočníků vyzdvihnu Zdeňka Vrátila, který dal hodně důležitých gólů a jeho návrat na trávníky mi udělal velkou radost, protože jeho koleno se natrápilo hodně. Od příští sezóny zatím neočekávám nic, protože zatím je přestávka a je potřeba si trochu od fotbalu odpočinout a vypnout. Ono to není na dlouho, ale alespoň krátká doba na dobití baterek je potřeba. O příchodech a odchodech je také hodně předčasné mluvit, ale nebude to nic dramatického, co by mělo někoho zvedat ze židle.“

 

 

7.  místo - TJ Dříteň - 26 / 10 - 3- 13, 41:56, 33 bodů

Útočník Lukáš Pfeffer se se třinácti góly zařadil mezi dvanáctku nejlepších střelců soutěže. Jaroslav Klimeš dal branek deset. Nejčastěji byl za hráče zápasu vybrán obránce Lukáš Hošek (pětkrát).

 

Tomáš Slepička (hráč):

„U nás můžeme sezónu rozdělit na dvě jasné poloviny. Výborný podzim a pak tragické jaro, kde jsme získali pouhých pět bodů. Teď si všichni od fotbalu odpočineme a pak se začneme připravovat na nový ročník, který bude hodně těžký. Bojím se, že budeme hrát o sestup, pokud se nic nezlepší a nepřijdou nějací hráči, tak to s námi vypadá špatně. Pět bodů za dvanáct zápasů je hodně málo, ještě, že jsme měli nahráno. Opustilo náš štěstí z podzimu, kdy jsme kopli deset metrů vedle branky a byl z toho gól, zatímco teď jsme se netrefovali ani z malého vápna, dělali jsme navíc velké individuální chyby. Hráči byli furt jedni a ti samí, tréninky, zimní příprava byla dobrá, ale teď nám tam prostě nespadlo nic.  Ani hra nebyla dobrá, na tréninku pracujeme většinou s balónem a pak si při hře nepřihrajeme na dva metry, zlepšení u kluků nebylo vidět. Musíme to s hráči probrat, aby to vypadalo lépe. Střelecky nás táhnul Klimeš s Pfefferem, v obraně si zahrál svůj standard Hošek. Jednáme s kluky, co tu byli na hostování, někteří končí, vytipované zatím žádné hráče nemáme, ale někoho přivést budeme muset.“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou