FOTOGALERIE: Ženy ve fotbale. Jak to sluší slečnám a paním rozhodčím?

0

Dáša Damková už sice po trávnících neběhá, ale to nic nemění na tom, že do českého fotbalu se čím dál aktivněji a častěji zapojují zástupkyně něžného pohlaví. Už dávno ne jen jako fanynky či snad hráčky, ale vedou mužstva na hřiště s píšťalkou...

 

Protože informujeme o soutěžích napříč republikou, a to ze všech úrovní, můžeme zodpovědně prohlásit: žena jako rozhodčí už není žádná vzácnost. Ženy pískají utkání jak třeba ve III. třídě, tak v ČFL. 

A podle všeho velmi dobře! V galerii (seskládané z fotek poskytnutých našimi spolupracovníky) si můžete některé fotky „růží mezi trním“ prohlédnout…

 

Konkrétně jsme se zaměřili na:

HANÁKOVÁ Gabriela, HESSOVÁ Tereza, HOLCMANOVÁ Aneta, KOSOVÁ Simona, KOVÁŘOVÁ Veronika, KRAMLOVÁ EliškaLAVRENČÍKOVÁ Jindra, NAVRÁTILOVÁ Pavla, PACHTOVÁ Michaela, SOUKUPOVÁ Věra, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, ŠAUFLOVÁ Jana, ŠPINDLEROVÁ Zuzana, ŠULCOVÁ Lucie, TREŠLOVÁ AdrianaVÁŇOVÁ Nikola a ŽÁKOVÁ Dagmar.

 

Která z žen rozhodovala vaše utkání? Jak si vedla? Dejte do diskuse váš názor a my se pokusíme s nejžádanější z nich udělat rozhvor.

 

Držíme palce, ať žen do prostředí fotbalu proudí víc a víc, ať se jim v rozhodcovském daří a dají chlapy na hřišti pořádně do latě!

 

Nezapomeňte na to, že můžete jako registrovaný člen fotbalunas.cz rozhodčí po každém utkání hodnotit - ať se ukáže, jestli opravdu náhodou ženy nepískají lépe než páni rozhodčí. Více se o této možnosti dozvíte zde.

 

Stejně tak nám můžete zasílat fotografie z utkání – a co si budeme povídat, kolikrát budou dámské rozhodčí to nejhezčí, co zápas nabídne…


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou