Sledovat instagram fotbalunas se vyplatí. Jeenda_ za svůj follow půjde na repre. Chceš taky?

0

Již skoro každý dnes má instagram. Tak neváhej a sleduj účet fotbalunas. Jenda Sloup se stal 500. followerem a to mu stačilo, abychom ho poslali na utkání naší repre. Co přípravíme pro další z vás? Rozkaz zněl jasně. Sleduj na instagramu fotbalunas a používej hashtag #fotbalunas u každé své fotbalové fotografie.

Už sleduješ na instagramu fotbalunas? Ještě ne? Není na co čekat. Nikdy totiž nevíš, co ti portál fotbalunas.cz může připravit. Vypráví o tom uživatel jeenda_, který se stal 500. followerem na instagramu fotbalunas. My jsme neváhali a za jeho sledování ho posíláme díky partnerovi Fotbaltour na zápas naší nově tvořící se reprezentace proti Severnímu Irsku. Co na to Jenda Sloup říká? Udělali jsme s ním krátký rozhovor... 

 

Kdy a kde jste prvně zaregistroval na instagramu fotbalunas.cz? Vybavíte si i přesnou fotografii?

Poprvé jsem o vašem instagramu slyšel, když se o něm bavili kluci na fotbale, takže jsem vás začal hned sledovat, konkrétní fotku si ale už nevybavuju.

 

Znal jste před tím portál fotbalunas.cz?

O portále jsem věděl už předtím a pravidelně ho sleduju.

 

Používáte hashtag #fotbalunas?

Hashtag jsem zatím asi nepoužil, hlavně proto, že na svým instagramu asi žádnou fotbalovou fotku nemám.

 

Byl jste v šoku, když jste na instagramu fotbalunas zahlédl svou fotku, protože jste se stal 500. followerem a tím jste vyhrál dvě vstupenky na utkání ČESKO vs. SEVERNÍ IRSKO?

Z výhry jsem samozřejmě nadšenej a hlavně dost překvapenej, protože to je asi poprvé, co jsem v životě něco vyhrál.

 

S kým na fotbal půjdete?

To zatím nevim, zájemců je dost, tak se asi bude losovat. Nebo vyberu někoho, kdo bude řídit, abych si mohl dát v klidu pivo.

 

Jaký je váš oblíbený klub, který na portálu sledujete?

Můj oblíbený klub je TJ Předenice, který hraje Okresní přebor Plzeň-jih, kde jsem aktvní hráč.

 

Co byste vzkázal návštěvníkům portálu fotbalunas.cz?

Čtenářům bych vzkázal, ať vás sledujou.

 

Děkujeme za rozhovor a užijte si atmosféru reprezentačního fotbalu.

Díky moc za vstupenky a přeju hodně čtenářů.

 

 

Co na to říkáš? Chceš také podobné překvapení? Najdi si na instagramu účet fotbalunas, začni ho sledovat a aktivně používat hashtag #fotbalunas a příště můžeš vyhrát právě ty.

 

Již tento týden zveřejníme výsledek losování ankety Hráč roku. Na kterého vítěze se usmeje štěstí a pojede na milánské derby? O co se hraje? Více zde

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou