Máme Hráče roku pro sezonu 2015/2016. Kdo pojede na milánské derby?

0

Hned čtyři hráči se mohou těšit na ryze fotbalové výhry, které do ankety Hráč roku věnoval partner fotbaltour.cz. Koho jste nejvíce podporovali a dostali ho do TOP 15? Koho vylosoval Jiří Kladrubský jako vítěze?

Konec sezony je vždy čas bilancování a hodnocení uplynulého ročníku. K tomu napomáhá i oblíbená anketa, která byla spuštěna na konci června a nesla název partnera celé soutěže Fotbaltour.cz Sestava roku. Vy jste měli možnost své favority podporovat do páteční půlnoci 12.8.2016. Byl čas využít nového systému hlasování, kde registrovaní mohou hlasovat každou hodinu a neregistrovaní jednou za 24 hodin. 

 

K anketě Hráč roku rozhodně patří možnost vyhrát zajímavé ceny. Pravidla byla jednoduchá. Vyhrát hlasování ve své Sestavě roku a být v TOP 15 vítězů ze všech ostatních sestav. Hlasování bylo ukončeno a tak již všichni netrpělivě čekáte, kdo se stal vítězem. Váš oblíbenec Jiří Kladrubský se postaral o losování a partner Fotbaltour.cz rozdával zajímavé ceny.

 

Kdo je tedy celkovým vítězem?

 

Vítězům gratulujeme. Zároveň je jejich povinností se do středy 31.8.2016 přihlásit o svou cenu a poslat na info@fotbalunas.cz své údaje a nick jak na instagram, tak na fb, abychom oveřili, že splňují všechna pravidla. To vše z emailu, na který mají udělanou registraci. 

 

Sezona 2016/2017 je již v plném proudu a proto neváhejte využívat portál fotbalunas.cz. Možností máte několik. Můžete s námi tvořit obsah pomocí růžového tlačítka, dále tipovat každé utkání v rámci Expert Tipu (pozn. redakce: když kliknete na % u Expert Tipu, tak uvidíte všechny Tipy na dané utkání), hodnotit každé utkání a samozřejmě dále hlasovat pro své favority v sestavách kol.

 

Nakonec výzva. Pokud vaše soutěž není na portálu sledovaná nebo přestala být, zkuste ji nastartovat tím, že se přihlásíte na redakce@fotbalunas.cz a stanete se redaktorem nebo nám někoho doporučíte. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou