Spartak Hulín hostil prvoligové Bohemians 1905

0

Prvoligoví Bohemians dostali v poháru MOL třetiligový SPARTAK. Pro Hulín a okolí to byl určitě fotbalový svátek a na stadion dorazilo kolem tisícovky diváků. Před samotným utkáním měl slovo kandidát do Senátu pan Zdeněl Zlámal a provedl i slavnostní výkop. 

PAVEL POSTAVA, SK SPARTAK HULÍN:

,,V tomto týdnu to bylo určitě zpestření, než nás bude čekat Olomouc. Zápas navštivilo hodně diváků, za což jsme rádi, čekali jsme takovou podporu. Teď už se musíme soustředit na sobotní utkání s Olomoucí, to je pro nás důležitější."

 

JINDŘICH LEHKOŽIV, TRENÉR SPARTAKU HULÍN:

,,Já si myslím, že jsme odstudu neudělali a kluci byli většinu zápasu srovnatelní se soupeřem. Škoda, že jsme z našich tří šancí nedali gól a vlastně po naší šanci, kdy jsme mohli dát na 1:1, jsme gól dostali. Jinak kluky musím pochválit, nikdo z nich dnešní zápas nevypustil, snažili se a hráli až do konce."

 

TOMÁŠ FRYŠTÁK, GOLMAN BOHEMIANS 1905:

,,Výsledkově jsme to zvládli, ale už v prvním poločase jsme mohli vést vetším rozdílem a utkání si usnadnit. V druhém poločase jsme měli více ze hry, ale už jsme se nedostávali do brankových příležitostí, jak jsme si představovali. Soupeř hrozil ze standardek a brejků, ale nakonec jsme to ubránili."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou