Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

0

Přinášíme rozhovor s druhým hráčem ankety Fotbaltour.cz Hráč roku 2015/2016. Co říkal na výhru a kdo ho nejvíce podporoval? 

V našem miniseriálu rozhovorů představujeme druhého umístěného, Pavla Candru. Těšit se ještě můžete na celkového vítěze Pavla Malého. Již dříve odpovídal na dotazy Tomáš Brabenec a Tomáš Reitmeier.

 

V anketě Fotbaltour.cz Sestava Roku 2015/2016 jste po losování obsadil 2. místo. Jaký jste měl pocit, když jste zaslechl své jméno z úst Jiřího Kladrubského?

O druhém umístění v losování mě informoval můj bratr, protože já byl v té době v práci. Nejdříve jsem si myslel, že si dělá srandu, ale když jsem si video pustil sám, zjistil jsem že je to tak! 

 

Sestavu roku jste ve své soutěži vyhrál. Kdo vás nejvíce podporoval? Hlasoval jste i vy pravidelně?

V sestavě roku mě nejvíce podporovala rodina, těm patří největší dík a je pravda, že i já jsem hlasovaní sledoval a pravidelně hlasoval.

 

Za 2. místo jste vyhrál dvě vstupenky na domácí utkání Chelsea v FA Cupu. Co na to říkáte a s kým pojedete?

Výhra dvou vstupenek na domácí zápas Chelsea je pro mě něco jako sen! Od malička Chelsea fandím a vždy jsem si přál se jednou podívat na její zápas, proto až clovek žasne, jakým štěstím se mi to splní. S kým pojedu ještě nevím, ale nejspíš s kamaradem, který už tam několikrát byl a ví co a jak.

 

Komu byste chtěl poděkovat za podporu?

Poděkovat bych chtěl úplně všem, kteří mě podporují jak v hlasování, tak i v hraní fotbalu, jelikož sám dobře vím, že to se mnou občas není lehké.

 

Už víte, co vás ocenění a rozhovor bude stát do kabiny?

V kabině máme zavedený ceník, takže každý, kdo dělal rozhovor, musel platit a i mně se to nevyhne.

 

Co byste vzkázal návštěvníkům portálu fotbalunas.cz?

Návštěvníkům těchto stránek bych chtěl popřat, ať se jim daří nejen ve svých klubech, ale i tady v sestavách kola a ať, pokud se jim naskytne možnost, hlasují pro své favority, protože se jim může poštěstit to co mně.

 

Děkujeme za rozhovor a užijte si atmosféru ostrovního fotbalu.

Děkuji za rozhovor a ať se fotbalunas daří minimálně stejně dobře, jako do teď.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou