Kdo je nejlepším tipérem OP Kolín?

0

Na hřištích je dobojováno a právě teď přichází čas na různé statistiky, hodnocení. Přináším vám první z nich - rozbor tipovačky okresního přeboru. Kdo by tedy měl pověsit kopačky na hřebík a zaběhnout do nejbližšího "Tipáče"? Dozvíte se z článku...

Jak celé tipování vlastně vyhodnotit? K dispozici jsou pouze čísla za uhodnuté zápasy bez nějakého procentického vyjádření pravděpodobnosti. Inu, i to dává jakýsi obrázek.

 

Celkově se zapojilo (byť třeba jen tipem jediného kola) 36 tipérů. Z nich pouze 7 tipovalo deset a více kol. Všechna kola zvládli natipovat dva - Mirek Černý a Honza Špinka. Dále následují dvanáctikoloví Dominik Kočí a Filip Kubalík. Jedenáctkrát tipovali Jan Dědek, Jiří Fořt a Jan Vedral. Zmínit mohu ještě Jardu Bečvaříka, který tipoval osmkrát. Ostatní mají pět a méně tipů.

 

Povedlo se někomu uhádnout všech sedm zápasů v jednom kole? Ano, i takové borce na našem okrese máme. Ve dvanáctém kole trefili "Bingo" dva tipéři - Mirek Černý a Jarda Bečvařík. Gratulujeme!!! Šest zápasů ze sedmi už nebyla výjimka, to se povedlo několika tipérům, ale každému pouze jednou.

 

A kdo je tedy nejlepší okresní tipér? Smůlu mají bohužel ti, kteří tipovali jednou nebo dvakrát, uhádli většinu zápasů a mají krásný průměr na tipovaná kola. Je ale nutno zhodnotit tipovačku z dlouhodobého hlediska:

 

1. místo       Miroslav Černý, 50 zápasů správně, tipoval všech 13 kol

 

2. místo       Honza Dědek, 48 zápasů správně, tipoval pouze 11 kol

 

3. místo       Honza Špinka, 47 zápasů správně, tipoval všech 13 kol

 

4. místo       Jan Vedral, 42 zápasů správně, tipoval jen 11 kol

5. místo       Dominik Kočí, 41 zápasů správně, tipoval 12 kol

 

 

První tři mají u mě drobnou odměnu, aby i v příští sezóně našli správné tipy (ve víně se dá přeci najít ledacos). A vy ostatní - připojte se také. Tipujte pravidelně a šance na odměnu poroste!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou